На живо

7

HOLY PEAKS издадоха нов сингъл

Арика Адамс и Даниел Иванов вече могат да се похвалят, че парчето "Daylight" бележи успехи

Публикувано на 22 Юни 2023
HOLY PEAKS издадоха нов сингъл
Снимка: HOLY PEAKS

HOLY PEAKS споделиха най-новия си сингъл.

Арика Адамс и Даниел Иванов вече могат да се похвалят, че парчето "Daylight" е част от рубриката BBC Introducing и звучи по BBC 6 радиостанциите във Великобритания.

Песента също така бележи успехи в платформата за музикални критици/блогове submithub.com и в момента е на 2-ро място с най-висок рейтинг на седмична база.

За HOLY PEAKS:

Арика Адамс е завършила Музикални технологии в Hurtwood House, Великобритания, има редица участия на големи сцени като солов изпълнител и се занимава професионално с пеене и музика от ранна възраст. В момента освен по HOLY PEAKS работи и по първия си самостоятелен дългосвирещ албум.

Даниел Иванов - е мултиинструменталист, композитор, продуцент и саунд дизайнер, познат в музикалните среди с проекта си "heptagram" - хедлайнер на Капана Фест 2023, представял България на чуждестранния музикален фестивал Еuropavox през 2021 и издал 4 дългосвирещи албума. Работил е по редица чуждестранни филмови продукции като композитор и саунд дизайнер, като има спечелена награда на международен филмов фестивал за най-добър саунд дизайн за българския филм "Life in Four Seasons".

Песента неслучайно излиза на 22-ри юни - на най-дългия ден в годината, озаглавена "Daylight" и е написана като вътрешно обещание за нови начала и скъсване с миналото. Песента смесва различни течения в музиката като alt-pop, drum&bass и acoustic folk.

Ключови думи: