На живо

7

Хитовете на АББА идват и в Пловдив на 13 януари

След като направиха два успешни концерта у нас, сръбските музиканти от ABBA Classic Tribute Show, които обикалят цяла Европа с вечните песни на шведската четворка, ще зарадват и пловдивчани на 13 януари

Публикувано на 19 Декември 2023
Хитовете на АББА идват и в Пловдив на 13 януари
Снимка: General Balkanic International

След като направиха два успешни концерта у нас, сръбските музиканти от ABBA Classic Tribute Show, които обикалят цяла Европа с вечните песни на шведската четворка, ще зарадват и пловдивчани на 13 януари.

Изпълненията им накараха всички зрители в столичната зала на Софийската филхармония и във варненския Фестивален конгресен център да станат на крака и да танцуват.

На 13 януари в пловдивската зала "Сила" ще звучат златни хитове като "Waterloo", "Chiquitita", "Dancing Queen", "Mamma Mia", "S.O.S." и много други в изпълнение на много емоционалните музиканти от западната ни съседка.

Те вече показаха на българските зрители, че като истински балканци са с много гореща кръв и знаят как се прави шоу. А двете красиви певици впечатлиха истински мъжката част от публиката. Ден по-рано, на 12 януари ABBA Classic Tribute Show ще гостуват и в НХК Бургас.

Билети в Eventim.  

Ключови думи: