На живо

7

Hayley Kiyoko стартира лятото рано с нов трак

Иновативната поп звезда разкри парчето „Greenlight“, написано съвместно с Jesse St. John и продуцирано от Oliver “German” Peterhof

Публикувано на 29 Май 2023
Hayley Kiyoko стартира лятото рано с нов трак
Снимка: Trevor Flores

Иновативната поп звезда Hayley Kiyoko стартира лятото рано с най-новия си сингъл „Greenlight“, написан съвместно с Jesse St. John (Britney Spears, Kim Petras, Charli XCX) и продуциран от Oliver “German” Peterhof (Justin Bieber, Camilla Cabello, Zara Larsson).

„Отне ми много време и енергия, докато опитвах да се докажа пред хората, но разбрах, че ако дадена ситуация в живота ви спира да продължите напред или ви кара да се чувствате в капан, няма нищо лошо в това да тръгнете в нова посока“ – споделя Kiyoko. „След като приех този начин на мислене, се отвориха толкова много нови врати. „Greenligh“ е за вземането на активно решение да вложите енергията си в нещата, които работят. Разбира се, ще има препятствия по пътя, но ние ставаме най-добрата версия на себе си, когато се обграждаме с хора, които ни предизвикват по здравословен начин, насърчават ни да продължим да дълбаем по-дълбоко и подкрепят цялостното ни пътуване“.

“Greenlight” вече доказа, че е фаворит на феновете и забележителен акцент по време на изключително успешното глобално хедлайн турне на Kiyoko – „The PANORAMA Tour“, което ще продължи до началото на юни. По време на продуцираното от „Live Nation“ турне Hayley пее на разпродадени концерти в цял свят, като оставащите акценти включват две Рсъщо разпродадени шоута в Ню Йорк (30-31 май).

Мултиталантливата изпълнителка ще направи следваща новаторска стъпка с публикуването на дебютния ѝ роман „Girls Like Girls“ – роман за съзряването, базиран на нейната пробивна хитова песен и популярно видео, който излиза чрез Wednesday Books на 30-ти май. Наличен е за предварителни поръчки ТУК. „Girls Like Girls“ беше посрещнат с предварителни похвали от „Publishers Weekly“, които го обявиха за „перфектна приказка“ и „завладяващо романтично четиво“.

Kiyoko ще изпълни „Greenlight“ в „Can’t Cancel Pride 2023 – The Future Starts Now“ на – вечер, която насочва вниманието към ЛГБТИ+ общността и чества организациите, създаващи по-приобщаващ и основаващ се на равенство свят, със стрийминг на живо от Лос Анджелис на 15-ти юни.

Миналата година Kiyoko издаде аплодирания си втори албум – „PANORAMA“, наличен чрез Atlantic Records. Написан в съавторство с Kiyoko и продуциран съвместно с Danja (Beyoncé, Britney Spears) и Pat Morrisey & Kill Dave, албумът, който включва синглите „For The Girls“, „Chance“ и „Found My Friends“, получи възторжени рецензии от водещи издания. Иновативната изпълнителка също така украси корицата на „Music issue“ на Teen Vogue и бе обявена за „Артист на годината“ от „Out Magazine“, появявайки се на корицата на годишния им брой „Out100“.

Известна като „Lesbian Jesus“ пред легиона си от обожаващи я фенове, Kiyoko се превърна в една от най-известните поп изпълнителки след издаването на „EXPECTATIONS“, който, според Rolling Stone, я постави „начело на едно самоуверено куиър поп движение“. В „#20GAYTEEN“ тя беше номинирана за две награди VMA и спечели наградата “Push Artist Of The Year”. След дебюта си през 2015 г. Hayley е събрала над 1,1 милиарда глобални стриймвания и над 2,29 милиона абонати в YouTube, където има над 840 милиона гледания. Тя също така е изнесла множество разпродадени концерти в страната и чужбина по време на своите хедлайн турнета. Обявена за една от „Най-влиятелните жени музиканти на 21-ви век“ от „NPR“, сред множество други постижения, Hayley продължава да вдъхновява своята общност чрез деликатно разказване на истории и лиричност, предавайки послание за надежда.

Сингълът „Greenlight“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: