На живо

7

Hayley Kiyoko официално издаде своя втори албум

Panorama е написана и продуцирана от Hayley, заедно с Danja и Pat Morrissey & Kill Dave

Публикувано на 03 Август 2022
Hayley Kiyoko официално издаде своя втори албум
Снимка: WMG / Michelle Bodnar

Иновативната поп звезда Hayley Kiyoko официално издаде своя дългоочакван втори албум.

Panorama е написана и продуцирана от Hayley, заедно с Danja (Beyoncé, Britney Spears) и Pat Morrissey & Kill Dave.

Трансформиращата колекция от 12 песни включва вече издадените сингли „For The Girls“, „Deep In The Woods“, „Chance“ и “ Found My Friends” и пристига заедно с емоционално сурова визуализация към кинематографичната и оркестрова заглавна песен на албума, вече достъпна за стриймване.

Снимка: WMG / Gabby DiVerita

„След последния ми албум минах през период, в който изгубих увереността и самочувствието си. За щастие, бях заобиколена от приятелите и семейството ми, които ми помагаха, те винаги ме подкрепяха, дори в най-тежките ми моменти и ми напомняха коя съм през цялото време. „Panorama“ беше последната песен, която написах за този албум, в момент на яснота, за да се насладя на настоящето и да не позволя на моята травма да ме определя. Една от любимите ми части от текста на тази песен е: „Повече няма да бъркам стойността си с всичката тази пепел“, което е метафора за моментите, в които измерваме собствената си стойност само с трудностите и проблемите си, но в действителност стойността ни е непоклатима. Просто трябва да отделим време, за да оценим възходите и паденията на това красиво пътуване“, казва певицата.

За да отпразнува пристигането на Panorama, Hayley беше домакин на събитие в Лос Анджелис, където феновете бяха потопени за първи път в звуковия и визуален свят на албума. Kiyoko също така се присъедини към BlueListTV на живо, за ексклузивен поглед към новия албум и интерактивен чат с феновете.

След няколко седмици Hayley ще се присъедини към Lauv, като специален гост-изпълнител на неговото турне All 4 Nothing Tour, което започва на 11-ти август в Минеаполис и включва концерти в Ню Йорк (26-ти и 27-ми август) и Лос Анджелис (9-ти септември).

Hayley за първи път анонсира Panorama заедно с издаването на изключителния сингъл – “For The Girls” – парче с басово звучене, което последва оживената “Chance” и самоутвърждаващата “Found My Friends”. Придружена от режисирания от Kiyoko видеоклип, в който тя се намира в романтична пародия на любимото предаване за запознанства в Америка, „For The Girls“ беше незабавно посрещната с похвали от критиците. 

След издаването на „For The Girls“, Hayley украси корицата на изданието Teen Vogue’s Music issue, участва с изпълнение на първия по рода си прием в чест на гей общността в резиденцията на вицепрезидента Kamala Harris във Вашингтон и сподели „Deep In The Woods,“, която за първи път официално представи визуалния свят на Panorama.

Албумът Panorama вече достъпен чрез Atlantic Records/ Орфей Мюзик. 

Ключови думи: