На живо

7

Harry Styles пусна нов сингъл

Песента е заглавното парче от предстоящия му албум Harry’s House

Публикувано на 04 Април 2022
Harry Styles пусна нов сингъл
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Harry Styles издаде нов сингъл. 

Носителят на награда GRAMMY и световна суперзвезда представи заглавното парче от дългоочаквания си албум Harry’s House, заедно с чисто ново музикално видео. Клипът, заснет миналия месец в Лондон, е дело на номинирания за GRAMMY украински режисьор Tanu Muino.

„Да режисирам видеоклип на Harry Styles беше сбъдната мечта за мен, той е любимият ми изпълнител. Заснемането беше много емоционално, тъй като на втория ден от снимачния процес родната ми страна Украйна беше нападната. Можете да си представите безумните чувства, които изпитвахме по време на заснемането. Аз и моят екип изляхме толкова много любов, която вярвам, че можете да видите на екрана. Това е момент, който никога няма да забравя“, споделя Tanu.

Harry’s House е третият самостоятелен студиен албум на изпълнителя и първият му проект след издаването на колекцията Fine Line през 2019 г. Предстоящото заглавие с 13 песни е записано на множество локации в Обединеното кралство, Лос Анджелис и Токио от 2020 до 2021 г. в колаборация с Kid Harpoon, Tyler Johnson и Mitch Rowland.

Harry ще бъде хедлайнер на легендарния фестивал Coachella на 15-ти и 22-ри април, където ще изпълни „As It Was“ за първи път. Tова лято звездата тръгва на турне, за да представи Harry's House на стадиони и арени по целия свят, започвайки на 11-ти юни в Глазгоу.

Ключови думи: