На живо

7

Графа, TINO, MONA, HRISI и K.LINA се включват в концерта „Отново на училище с радио N-JOY“ на 16 септември

Събитието в Южния парк по повод старта на новата учебна година ще посрещне всички с много музика и големи награди

Публикувано на 07 Септември 2023
Графа, TINO, MONA, HRISI и K.LINA се включват в концерта „Отново на училище с радио N-JOY“ на 16 септември

Хитмейкърът, певец и композитор Влади Ампов - Графа, изкусителният TINO, чарованата Симона Петрова - MONA, талантливата Христина Йосифова – HRISI, и поп-рок певицата K.LINA се включват в концерта „Отново на училище с радио N-JOY” на 16 септември. Заедно с магнетичната певица Поли Генова, хитовия бийтмейкър Искрен Тончев – Iskrata и българо-корейския изпълнител Tony Kwon те ще дадат начало на новата учебна година на Голямата поляна в Южния парк. От 10 ч. до 13 ч. всички желаещи ще могат да се насладят на едни от най-добрите български изпълнители, както и на специалната празнична музикална селекция на радио N-JOY.

По време на събитието „Отново на училище с радио N-JOY” ще има организирани различни щафетни игри с аниматори. Предизвикателствата са съобразени за малки и големи, които трябва да покажат умения за ловкост и бързина. Също така, в различни шатри около сцената на N-JOY ще има множество образователни и артистични занимания, с които всички деца и техните родители ще могат да обогатят съботния си предиобед. С участието си в игрите всички ще могат да спечелят страхотни награди от радио N-JOY и неговите партньори, EMAG, Generali и Yettel.

Както всяка година по време на „Отново на училище“ ще бъдат полицаи и пожарникари от Главна дирекция „Национална полиция“ и Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Те бъдат модел за поведение и ще дадат насоки за реакции в критични ситуации. По време на събитието те ще бъдат на място с истинска пожарна кола и полицейски автомобил и мотоциклет. Всички деца ще могат да упражнят уменията си да стрелят по мишена с воден маркуч, както и да пуснат сирената в превозните средства на органите на реда.

От 9 ч. на Голямата поляна в Южен парк ще има и акция по почистване на региона, част от инициативата „ Да изчистим България заедно“. На място всички доброволци ще могат да получат ръкавици и чували, за да се включат в кампанията и да дадат и те своя добър пример.

 

Следете новости за събитието тук: „Отново на училище с радио N-JOY

Ключови думи: