На живо

7

Графа с нов саунд и впечатляваща визия в нова песен

Публикувано на 23 Февруари 2022
Графа с нов саунд и впечатляваща визия в нова песен
Снимка: Монте мюзик

Графа избра огледалната датата 22.02.2022 за премиера на видеото на новата му песен „Утре отново“.

Тракът е заглавната песен към новия български сериал “Мен не ме мислете”. В социалните мрежи Влади Ампов сподели с вълнение подробности за сингъла и визуализацията му и зарадва феновете си с новината за нов албум:
„След толкова много години продължавам да откривам нови нюанси, нови музикални хоризонти, нови импулси. Пулсът на града е моето вдъхновение за този трак, както и за албума, който ще се появи тази година. 

Работих няколко месеца върху него. Може би една от причините за различното звучене е, че през последните 2 години и половина се върнах към свиренето на китара и това се отразява върху начина на създаването на музиката ми и отново записах всички китарни партии в парчето. Исках да има мощна и модерна, електро-акустична дръм секция, пространствени инди китари и синтове, дълбока съб-бас линия.

Музиката и аранжимента са мои, както и по-голямата част от текста. В един момент се включи и NDOE, за да оформим заедно финалния вариант на думите.“
В емоционалното си обръщение към феновете Графа продължава с благодарности към всички музиканти и екипа му, дали частица от себе си за реализацията на проекта. Специално внимание отделя на режисьора и оператор Георги Марков, който стои зад реализацията на видеоклипа“. 

Голямата новина, която Графа съобщава в поста си, е излизането на новия му албум до края на годината. От музикалният лейбъл Монте Мюзик разкриха още едно събитие, което ще зарадва феновете на Влади Ампов – акустичен концерт „Утре отново“, който ще се състои на 11 юни в Античен театър, Пловдив.

Ключови думи: