На живо

7

Графа с клубни концерти в Лондон, Варна, София и Шумен

Преди месец майсторът на концертите обяви част от летните си дати. Този път почитателите му ще се насладят на изцяло акустична програма.

Публикувано на 06 Април 2022
Графа с клубни концерти в Лондон, Варна, София и Шумен
Снимка: Monte Music / Коко Кръстев

През април Влади Ампов – Графа ще изнесе клубни концерти във Варна (8 април), Лондон (10 април), Шумен (15 април) и София (16 април). Топ изпълнителят не е пял в Лондон и Шумен през последните години и феновете му там ще чуят за първи път на живо новата му програма.

Снимка: Monte Music / Коко Кръстев

Несъмнено Графа е певец, който гарантира безкомпромисно преживяване на зрителите на шоуто му, като непрекъснато добавя нови любими хитове и изненади в представянето им. Не е тайна, че през последните години той наблегна върху изпълненията си на китара, които вече са задължителна част от концертите му. Влади Ампов не спира да създава музика, която публиката обича и пее заедно с него.

Снимка: Monte Music / Коко Кръстев

В края на февруари Графа представи новата си песен „Утре отново“, която вече три седмици е в Топ 3 на най-излъчваните български тракове в ефира. Сингълът е заглавна песен на новия сериал “Мен на ме мислете”. „Утре отново“ звучи в три версии – оригинална, акустична и ремикс на DJ Burlak, като всяка една от тях докосва по различен начин меломаните.

Снимка: Monte Music / Коко Кръстев

Преди месец майсторът на концертите обяви част от летните си дати. Този път почитателите му ще се насладят на изцяло акустична програма. Графа и бенда му вече репетират за нея и самият той споделя, че се получават красиви версии, които ще накарат публиката да танцува, да пее и да преживее богата палитра от емоции. Първият концерт на Влади Ампов ще е в Античен театър Пловдив на 11 юни, турнето продължава в Летен театър Бургас на 16 юни, Летен театър Варна – 15 юли, Летен театър при Военен клуб, Русе – 16 септември. Билетите са вече в продажба и истинските фенове бързат да купят своя пропуск за неповторимото лятно музикално преживяване с Графа.

Ключови думи: