На живо

7

Графа обяви голям концерт в края на септември

Продажбата на билетите стартира в 10:00 часа на 22 март

Публикувано на 20 Март 2023
Графа обяви голям концерт в края на септември
Снимка: Monte Music

Графа избра нестандартен начин, за да обяви първия си концерт на Национален стадион „Васил Левски“.

Влади Ампов се появи на сцена пред билборда на централния вход на най-голямото ни спортно съоръжение и зашемети отбрана група верни фенове с новината за предстоящия концерт.

Снимка: Monte Music

„Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион „Васил Левски“ – с този кратък анонс Графа сподели събитието в социалните мрежи. Влади Ампов от десетилетия създава емблематични хитове – песни, които слушаме когато обичаме, когато мечтаем, когато се забавляваме, когато споделяме. Най-продуктивният ни певец и композитор не спира да изпраща послания чрез музиката и примера си. Само преди две седмици той представи “Вековна гора”, колаборацията с Мистерията на българските гласове, като заяви, че България е неговия дом, свят, сила и място, което сбъдва мечти. 

Продажбата на билетите за концерта на Графа на НС „Васил Левски“ стартира в 10:00 часа на 22 март. От Ивентим уточняват, че първите три хиляди билета са на промоционални цени, които важат 72 часа от старта на продажбите или до изчерпване на количеството.

Ключови думи: