На живо

7

Графа и шоуто му триумфираха пред очите на над 20 хиляди българи

Влади Ампов емоционално и по неповторим начин разказа историята за първия букет цветя, които е подарил на Мария и ѝ благодари, че е до него и го подкрепя 17 години

Публикувано на 01 Октомври 2023
Графа и шоуто му триумфираха пред очите на над 20 хиляди българи
Снимка: Monte Music / Eli Deli

Влади Ампов емоционално и по неповторим начин разказа историята за първия букет цветя, които е подарил на Мария и ѝ благодари, че е до него и го подкрепя 17 години.

Дъщеря им Никол планирано беше част от концерта като танцьор от RiO Kids. Всички те се представиха блестящо с изпълнението си на “Дим да ме няма“.

В живота си понякога забравяме да благодарим за всичко хубаво и за всяка подкрепа, която получаваме. На концерта Графа се показа не само като голям артист, а и като голям човек, който цени тези, които са до него във важните моменти от живота му. Не пропусна да спомене корпоративният партньор на събитието „ПроКредит Банк“, който стои и зад реализирането на кампанията „Бъде зелен“, имаща за цел да стимулира публиката да използва градския транспорт за придвижването си до концерта и да изхвърля разделно отпадъците си на територията на стадиона.

Снимка: Monte Music / Eli Deli

На спектакъла Графа представи две песни, написани за родителите му. Първата „Утеха“ от последния му албум, е за баща му Кирил Ампов, който присъстваше на събититието. Влади Ампов използва обявяването на песента, да напомни на публиката да обича и да цени родителите си.

Снимка: Monte Music / Нели Куртева

 „Последната песен“, която е посветена на майка му Тони Ампова, беше и последната от сетлиста на концерта. Небето над стадиона се изпъстри от красива заря, която внесе още настроение и предизвика допълнителен отказ от страна на публиката да приеме, че това е края на концерта. Няколко минути многохилядното множество крещеше „Още! Още! Още!“ и това даде своя ефект. Сцената отново изгря, а този път заедно с Графа на нея се качи женския хор „Мистерията на българските гласове“. Изпълниха епичната „Вековна гора“, която разтуптява сърцето на всеки българин.

Снимка: Monte Music / Нели Куртева

Влади Ампов щедро подари още две песни – „Моменти“ и „Давам всичко за теб“, след което осветлението на стадиона светна и отрази щастието, изписано на лицата на публиката. Това беше краят на шоуто и началото на нов етап от историята на българската поп музика – този, в който тя излиза на една нова и вълнуваща сцена.

Ключови думи: