На живо

7

Готвят биографичен филм за Britney Spears

Лентата ще е базирана на мемоарната книга на певицата "Жената в мен"

Публикувано на 02 Август 2024
Готвят биографичен филм за Britney Spears
Снимка: Getty Images / Gabe Ginsberg

Животът и историята на Britney Spears ще бъдат представени в биографичен филм.

По информация на Variety, Universal Pictures са получили правата върху мемоарната книга на поп принцесата „Жената в мен“. Изданието добавя, че режисьорът на Jon M. Chu и Marc Platt ръководят разработката на филма.

По-рано в четвъртък (1 август) Spears използва социалната мрежа X, за да разкрие, че работи по „таен проект“ с Platt.

През ноември 2023 г. Спиърс отпразнува мемоарите си "Жената в мен", продавайки 1,1 милиона копия през първата седмица. „Благодаря на всички фенове, които превърнаха #TheWomanInMe в бестселър №1 @nytimes“, написа тогава Спиърс в мрежата.

Книгата описва възхода на певицата към славата, връзката й с колегата ѝ дете-звезда Justin Timberlake - което включва нейната бременност и аборт по време на времето им заедно, както и живота й под силно ограничителното 13-годишно попечителство.

Потенциалният биографичен филм за Britney Spears е един от най-новите филми с поп суперзвезди като тема. Миналия месец беше разкрито, че биографичният филм на Madonna отново е в процес на работа, когато певицата използва Instagram, за да сподели слайдшоу от снимки, на които се вижда да позира с пишеща машина, създавайки сценарий, озаглавен "Кое е това момиче?", във връзка с нейния филм от 1987 г. и песен със същото име.

Ключови думи: