На живо

7

Големите концерти през 2022

Адел, Алиша Кийс, Анастейша, Джъстин Бийбър и Шон Мендес са само някои от изпълнителите, които се завръщат на сцената

Публикувано на 04 Януари 2022
Големите концерти през 2022
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Новата 2022 година започна и очакванията за нея са големи. 

Музикалните фенове с нетърпение очакват предстоящите срещи с любимите си изпълнители. 

Сред тях са шоутата на Адел, Дуа Липа, Джъстин Бийбър, Шон Мендес, Кейти Пери и др. 

Голямата британска звезда Адел ще се завърне на сцената със собствено шоу в Лас Вегас през януари. Певицата ще има концерт всяка събота и неделя от 22.01. до 16.04.2022, а през юли ще направи изяви на живо и в Лондон.

Алиша Кийс ще зарадва феновете си с концертна обиколка, която в Европа започва през юни. 

С европейско турне през септември на сцената се завръща и поп дивата Анастейша. А името на турнето е „I’m Outta Lockdown”! 

На 7 август Джъстин Бийбър започва самостоятелното си световно турне и се обявяват все повече дати.

Дългоочакваното турне на Дуа Липа, с което ще промотира албума си “Future Nostalgia“, вдъхновен от диско музиката от 80-те, вече е факт и то ще започне на 15.04. в Манчестър.

Кейти Пери отбелязва завръщането си на сцената след раждането на първото си дете с шоуто си „Play” в Лас Вегас – засега са обявени дати до март.

Световноизвестният регетон изпълнител Малума ще пристигне в Европа през февруари, за да покори за пореден път сърцата на феновете си, с турнето си “Papi Juancho”.

Още през март Шон Мендес идва в Европа и продължава турнето си в Азия и Америка и ще зарадва феновете си с песните от новия си албум и някои от старите си хитове. 

Повече за концертите на световните музикални звезди през 2022 година може да прочетете в материала на Иван Черешарски в сайта ladyzone.bg

Ключови думи: