На живо

7

Големият концерт на група Остава събира фенове на 7 октомври

С концерта в зала 1 на НДК Остава правят своя поклон на благодарност към тези, които ги следват вече 30 години и създават фен клуб, чрез който ежедневно ще бъдат близо до тях

Публикувано на 05 Октомври 2022
Големият концерт на група Остава събира фенове на 7 октомври
Снимка: Monte Music

Дни преди големия концерт по повод 30-годишнината на група Остава, вълнението на музикантите и феновете е голямо.

Събитието може да се нарече историческо по две причини – феновете на групата вече десетилетия очакват любимата им банда да изнесе концерт на голямата сцена и това ще бъде факт на 7 октомври, от друга страна в зала 1 на НДК Свилен, Жоро, Дани, Алекс и Боян ще разкажат с музиката си всеки момент от своята история.

Снимка: Monte Music

Решението на Остава да се заявят с концерт в най-престижната зала в България ще постави емблематичната българска формация на точното ѝ място. Групата се отличава с характерния си стил, неповторимия вокал на Свилен, текстовете, емоциите и посланията, които предава чрез музиката си. Стъпката е голяма, но Остава имат подкрепата на феновете и много помощници в организацията. НДК е домакин, Българското национално радио партнира в реализирането на телевизионната версия на събитието, професионалната рентал компания Sound Stage ще се погрижи за перфектните звук, осветление и мултимедия, от Монте Мюзик се включват с помощта при организацията и популяризирането на мероприятието.

Снимка: Monte Music

„Щастливи сме, че интересът към концерта с всеки изминал ден става все по-голям. Сигурни сме, че всички ще запомним датата 7 октомври 2022 година“ - споделят Свилен и Жоро от Остава - „Зад гърба си имаме екип, който ще ни помогне да представим музиката, която е нашият живот вече 30 години по уникален начин“.

Няма българин, който да не е чувал емблематичните „Шоколад“, „Океан“, „Мъничко човече“ и „Внимание“. В момента радиостанциите въртят нежната и въздействаща „Помощ“, част от новия албум „Кислород“. 

Снимка: Monte Music

С концерта в зала 1 на НДК Остава правят своя поклон на благодарност към тези, които ги следват вече 30 години и създават фен клуб, чрез който ежедневно ще бъдат близо до тях. Първите членове на Националния фен клуб ще са част от афтърпартито на 7 октомври.
Билети за концерта „30 години група Остава“ са налични в мрежата на Eventim, билетен център НДК и Grabo.

Ключови думи: