На живо

7

Георги Костадинов от Гласът На България и DJ Dian Solo с първа авторска песен

След успеха си в телевизионния формат, най-популярният пеещ таксиметров шофьор, си сътрудничи с един от най-успешните български диджей за парче, озаглавено "Funky Taxi Driver

Публикувано на 11 Февруари 2022
Георги Костадинов от Гласът На България и DJ Dian Solo с първа авторска песен
Снимка: Deep Zone PR

Георги Костадинов от "Гласът на България" и DJ Dian Solo (Deep Zone Project) обединиха усилия за съвмедстна песен. 

След успеха си в телевизионния формат, най-популярният пеещ таксиметров шофьор, си сътрудничи с един от най-успешните български диджей за парче, озаглавено "Funky Taxi Driver".

Песента е по действителен случай и пресъздава един нормален ден в таксито на Георги, как той вози и пее на своите клиенти, като по този начин им оправя настроението, изваждайки ги от сивото ежедневие.

В официалното видео, участват и други популярни лица от "Гласът на България", като: Шеки, Рая, Елена Кокорска и танцови формации.

Песента е в класически Funk / Soul (в стила на James Brown, Bruno Mars, Anderson Paak) и е направена изцяло с живи инструменти. Музикален продуцент и аранжор на песента е DJ Dian Solo, а музиката и текста са на Георги.  Видеоклипът е поверен на режисьора Иван Димитров - Torex.

За песента, Георги и Дидо споделят: "В тези смутни времена, в който светът започва да става все по-изкуствен, искахме да създадем нещо натурално, истинско и различно от всякакви трендове които ни се налагат. Нещо което да раздвижва душата и тялото". 

Ключови думи: