На живо

7

GAYLE издава дебютен мини албум

В a study of the human experience volume one 17-годишната певица продължава да разкрива своята личност и готовност да изобличи най-дълбоките си несигурности и желания чрез неподправен стил писане с красиви нюанси

Публикувано на 22 Март 2022
GAYLE издава дебютен мини албум
Снимка: Warner Music / Acacia Evans

Оглавяващата класациите топ певица и автор на песни GAYLE разкри дебютен мини албум.

В a study of the human experience volume one GAYLE продължава да разкрива своята личност и готовност да изобличи най-дълбоките си несигурности и желания чрез неподправен стил писане с красиви нюанси.

EP - то включва наскоро платинено сертифицирания световен №1 хит на 17-годишната певица от Нашвил “abcdefu” и продължението “ur just horny”, както и разбиващия нов сингъл “luv starved”, последният придружен от официално музикално видео. 

Писан от GAYLE, Jonny Shorr и Sara Davis, “luv starved” е трак, който се лута между това дали любовта си заслужава риска или страстта може да свърши тази работа.

“Направих толкова много грешки във връзките и любовния ми живот“, казва GAYLE. “Отблъснах всяка възможност, докато се появи никой в живота ми, когото не исках да отблъсна и не можех да реша дали ще си заслужава или не да разкрия себе си пред възможността дълбоко да се интересувам от някого“.

“Когато бях по-малка, имах представа в главата си каква ще съм, когато порасна, как ще се държа, обличам, какъв тип приятели ще имам и нещата, които не бих направила, докато не се омъжа на 21. След това пораснах и не направих нищо от това. За известно време не знаех защо нещата, най-важни за мен когато бях малко, вече не бяха важни. Тогава осъзнах, че това, което искам от живота, се променя и няма нищо лошо. a study of the human experience volume one е за житейските ми преживявания и преживяванията на онези, с които работих по този проект. За мен да пораснеш е правенето на грешки и ученето от тях. Понякога е гадно, че трябва да направя толкова много, за да се науча“, споделя GAYLE. 

Мини албумът a study of the human experience volume one у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик/Atlantic Records/Arthouse Records.

Ключови думи: