На живо

7

Гарфилд: Филмът ни очаква от 24 май само в кината

В ексклузивно видео зад кадър неустоимо чаровният Крис Прат, който озвучава Гарфилд в оригинал, споделя за впечатленията си от Гарфилд, от работата си по филма и изживяването, което очаква зрителите в кината

Публикувано на 23 Май 2024
Гарфилд: Филмът ни очаква от 24 май само в кината
Снимка: Форум Филм България

Мързелувате и се тъпчете по празниците? Гарфилд също. Но на 24 май настъпва промяна – иконичният, обожаващ лазанята оранжев котарак напуска сигурността на своя дом и се впуска немил, клет и недраг в шеметното и диво приключение в кината с анимационния хит Гарфилд: Филмът. А ние с удоволствие се присъединяваме към него! За щастие, не е понеделник.

Верни фенове, популярни личности и множество ентусиазирани малчугани имаха невероятната възможност да са сред първите, посрещнали Гарфилд у нас на пърррфектна галапремиера на Гарфилд: Филмът, която се състоя на 19 май в София. Преди да се насладят на колоритната анимация, неизменния хумор, остроумния диалог и трогателната история, които предлага филмът, гостите на ексклузивното събитие се потопиха в света на вездесъщия котарак с възможност да помарзелуват на специално Гарфилд кресло и да похапнат редица от любимите му вкусотии, което допълнително допринесе за празничното настроение.  

В Гарфилд: Филмът животът на Гарфилд е „перфектното суфле“, до момента в който всичко се спихва. След неочаквана среща с отдавна изгубения си баща – мърлявия уличен котарак Вик – Гарфилд и неговият осиновен брат кучето Оди са принудени да се откажат от съвършено разглезения си начин на живот и да се превърнат в съучастници на Вик в един комичен и вълнуващ обир с неочаквано високи залози...

Снимка: Форум Филм България

В ексклузивно видео зад кадър неустоимо чаровният Крис Прат, който озвучава Гарфилд в оригинал, споделя за впечатленията си от Гарфилд, от работата си по филма и изживяването, което очаква зрителите в кината.

Режисьор на Гарфилд: Филмът е Марк Диндал по сценарий на Дейвид Рейнолдс (Чикън Литъл, Омагьосаният император), Пол А. Каплан и Марк Торгроув. Продуценти са Джон Коен, Бродерик Джонсън, Андрю Косоув, Крейг Сост, Намит Малхотра и Кросби Клайс. Сред изпълнителните продуценти на проекта са сценаристът Дейвид Рейнолдс и създателят на Гарфилд Джим Дейвис.

Дръжте се здраво! Гарфилд: Филмът ни очаква от 24 май само в кината на 2D, 3D и 4DX. 

Ключови думи: