На живо

7

Gabry Ponte x LUM!X x Prezioso с нова колаборация

Публикувано на 01 Септември 2021
Gabry Ponte x LUM!X x Prezioso с нова колаборация
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Вече легенда, благодарение на международните хитови сингли ‘Blue (Da Ba Dee)’ и започвайки в края на 90-те с бандата си Eiffel 65, името Gabry Ponte винаги е оставало сила, която не е за подценяване. Италианският DJ/продуцент продължава да издава соло амтериали, винаги в ритъм с най-новото звучене в електронната музика, включително световния разбиващ хит от 2019 ‘Monster’ заедно с LUM!X.  

Миналата година той последва това с още две хитови колаборации с LUM!X, ‘The Passenger’ (заедно с D.T.E.) и ‘Scare Me’ (с KSHMR), както и съюзяване с Timmy Trumpet (съвместно продуцирал заглавната песен от албума на Timmy, ‘Mad World’) и  Galwaro и LIZOT (съвместно продуцирал и популярния кавър на ‘Like A Prayer’).  

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

И така, очакванията са големи и момчетата отново обединяват сили. Относително нов в играта, австрийският  DJ/продуцент LUM!X вече оказа голямо въздействие през последните години с изброените сингли, както и с наскоро пуснатите ‘Annie Are You Ok’ (с Nick Strand) и’Secrets’ (колаборация със SØLO), като и двата записа вече наброяват милиони стриймове само в Spotify.  

За ‘Thunder’ този екип-мечта е придружен от италианския DJ/продуцент Prezioso, един от най-талантливите артисти в страната си. Той е на предните редици на денс музиката от известно време, оказвайки влиянието си като DJ и експерт в използването на семпъли и подобни техники, както и в издаването на любими по фестивалите парчета през скорошните години. Той е най-известен с денс версията през 2015 на хита от 80-те, ‘The Riddle’, както и с популярните денс поп хитове като  ‘Tell Me Why’ и ‘Let Me Stay’.  

‘Thunder’. Резултатът е изумителен, както ‘Thunder’ носи точно тътнещите бийтове, с които тези момчета са добре познати. Изграждайки напрежение с драматични перкусии и приповдигнати женски вокали, бийтът идва с характерен троен стил, уверявайки се, че партито официално е започнало. След като вокалите продължават да се леят, а бийтовете не спират, вече можете да си представите фестивални тълпи, обединяващи се в масивен колаборативен танц.  

‘Thunder’ е точно това, което цели да бъде: привърженик на публиката с ярко рейв звучене от 21 век. Строейки мостове соло частите на трака, вокалите се накъсват в  леки мелодии преди усещането да се появи отново. Този трак празнува еуфорията на хубаво парти, запис, с който да вдигнете чаши и да танцувате заедно с всички. Със сигурност това е съвършената приятна музика, ще усетите гръмотевицата, когато ви удари. 

Ключови думи: