На живо

7

Gabry Ponte се обединява с R3HAB и Timmy Trumpet

Тримата правят кавър на "Call Me" - песен, станала известна от Blondie

Публикувано на 21 Януари 2022
Gabry Ponte се обединява с R3HAB и Timmy Trumpet
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Трудно е да не си спомним "Call Me’" песен, станала известна от Blondie и първокласния композитор Giorgio Moroder. За мнозина мелодията бе саундтрак на живота им през 80-те – енергична и пленителна песен, избрана от тримата мултиплатинени продуценти Gabry Ponte, R3HAB и Timmy Trumpet, да бъде реинтерпретирана в отличителния им модерен стил. Какъв невероятен подарък, с който да започнем новата година! Носталгия към 80-те и наслада за дансинга очарова феновете.

Gabry Ponte, италиански DJ/продуцент, продължава да издава соло материали след световния успех на EIFFEL 65, винаги в ритъм с най-новото звучене в електронната музика. През 2019 той пусна колаборацията си “Monster” с LUM!X, последвана от съвместни усилия в ‘The Passenger’ (успоредно с D.T.E.) и ‘Scare Me’ (с KSHMR). През май 2021 колаборацията с LUM!X и Prezioso, ‘Thunder’ се утвърди на денс пазара със сила, събрала милиони стриймове и няколко сертификати, включително платинен запис в Швеция, Норвегия и Италия. Също забележителна е и колаборацията с Aloe Blacc по ‘Can’t Get Over You’, излязла през 2021.
Нидерландско-мароканският мултиплатинен DJ и продуцент Fadil El Ghoul, по-познат като R3HAB, си проправя път в денс музиката през по-голямата чатс от последното десетилетие. От пробивните си ремикси за Rihanna, Drake, Taylor Swift, Calvin Harris, The Chainsmokers, Lady Gaga, през химни като златно и платинено сертифицираните ‘All Around The World (La La La)’ и ‘Lullaby’, до колаборации за Luis Fonsi, Sean Paul, ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Smokepurpp, Dimitri Vegas & Like Mike, Astrid S, Olivia Holt и др., R3HAB се доказа като един от най-талантливите и находчиви артисти в играта, чиято работа е събрала над 5 милиарда стрийма досега.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

За изданието R3HAB казва:
“Правенето на музика с приятели никога не остарява. Развълнуван съм да работя с Gabry по втория ни запис, следващ "The Portrait", и с Timmy Trumpet по третата ни колаборация. "Call Me" ще стане фетсивален трак, който ще гради настроение. Gabry и Timmy имат великолепна енергия, която държи артистичния процес свеж и вдъхновен“.
DJ, продуцент и инструменталист на живо, Timmy Trumpet несъмнено е един от най-плодотворните изпълнители в DJ Mag Top 100. Печелил награди мултиплатинен артист, Timmy е утъпкал пътя си към върха на индустрията, успоредно до влиятелни артисти, буреносно превземащи света. Пробивното му издание ‘Freaks’ е с над половин милиард стрийма, достигна шест платинени статуса в Австралия и доминира класациите в десет държави, превръщайки се в най-продавания трак за всички времена на лейбъла Ministry of Sound Australia. През 2020, след над десетилетие на сцената, DJ/продуцентът пусна първия си албум Mad World. Сетът включва синглите ‘911’ с R3HAB, ‘Up & Down’ с Vengaboys и кавър на ‘Mad World’ с Gabry Ponte.
Тройка, която може да издава само хитове. “Call Me” комбинира невероятната сила на оригиналната песен на Blondie с напредничавото мислене на енергичния стил на модерната денс музика. Безкрайно желание да пеем този вечен припев и да танцуваме на бързия ритъм на ‘Call Me’. У нас слушайте един от първите налагащи тенденциите мелодии на 2022, ‘Call Me’, чрез Орфей Мюзик / Spinnin’ Records. 
Gabry Ponte, R3HAB и Timmy Trumpet: просто им се обадете и те ще дойдат, като ще ви завъртят главата с този хит!

Ключови думи: