На живо

7

Fred again със свежа версия на хит от 90-те

Парчето “Billie (Loving Arms)” съдържа семпли от култова денс класика на Billie Ray Martin от 1994, “Your Loving Arms”

Публикувано на 02 Септември 2021
Fred again със свежа версия на хит от 90-те
Снимка: рфей Мюзик / Warner Music / Jon Wilkinson

Fred again.. издаде новия сингъл “Billie (Loving Arms)”.

Това е първият трак, който бива разкриван от втория албум на Fred, ‘Actual Life’ – очакван по-късно тази година – и показва базирания в Лондон артист и продуцент да гради трак около семпъл от великата, култова денс класика на Billie Ray Martin от 1994, “Your Loving Arms”. Въпреки че източникът на материала идва от различна ера за предишната музика на Fred, това по-скоро е еволюция, отколкото пресъздаване. В запазената си марка и стил в “Actual Life’, Fred за първи път чува оригинала тази година една вечер с приятели навън, а запис на телефона му осигурява материала за бъдещия трак “Billie (Loving Arms)”. 

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

За трака Fred казва: “За мен тази песен е за това да позволиш на хората да ти помогнат, когато най-много имаш нужда. Миналата година почувствах, че ни е невъзможно да се справим  с някои неща. Имам предвид как физическото докосване на някого наистина може да те излекува от много неща“.  

Междувременно, след като стабилно се утвърди като един от най-вълнуващите нови звукозаписни артисти за 2021 с издаването на възторжения дебютен албум Actual Life (April 14 - December 17 2020), Fred again.. ще изпълни първите си някога заглавни концерти по-късно тази година. На 7 септември той ще направи напълно разпродадено шоу в родния си град в London's Village Underground преди да впусне към Щатите през декември за няколко напълно разпродадени дати в Ню Йорк, Бруклин и Лос Анджелис. Показал вече как би изглеждало специално шоу на живо през април с  лайвстрийма  "Fred again.. Studio Live (London, April 2021",  тези големи и желани концерти ще трансформират  ‘Actual Life’ в генерално, потапящо изживяване на живо за първи път.   

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

У нас тракът можете да слушате чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records UK.   

Ключови думи: