На живо

7

Fred again.., Skrillex и Four Tet с общ трак

За първи път парчето „Baby again..“ беше представено по време на хитовия Boiler Room на Fred миналото лято

Публикувано на 20 Март 2023
Fred again.., Skrillex и Four Tet с общ трак
Снимка: Орфей Мюзик / Chris Lavado

Fred again.., Skrillex и Four Tet издадоха дългоочакваната си колаборация.  

За първи път парчето „Baby again..“ беше представено по време на хитовия Boiler Room на Fred миналото лято.

Песента се заражда при импровизирана студийна сесия в Пангборн, където Fred, Sonny и Kieran се събират в отдалеченото провинциално място, приемайки измисленото от феновете име „Pangbourne House Mafia “. Заедно със сингъла, супергрупата издава едночасова версия на „Baby again..“, използвайки кадри от техния сет в Медисън Скуеър Гардън.

Миналия месец Fred again.., Skrillex и Four Tet направиха поредица от поп-ъп събития в Ню Йорк, кулминирали в 5-часов сет в Медисън Скуеър Гардън, който беше анонсиран само три дни преди шоуто и разпродаден веднага. Fred изпълни „Baby again...“ два часа след началото на шоуто, създавайки емблематичен момент, когато светлините в цялата зала изгаснаха за първи път. Фанфарите, които последваха анонса на Fred за изпълнението в Ню Йорк, бяха безпрецедентни. Стартирайки с шеметно изпълнение в „Good Room“ на Свети Валентин, триото също така имаше сетове в „Le Poisson Rouge“ и в училищен автобус за The Lot Radio, блокирайки напълно Times Square. Ню Йорк беше напълно поразен от триото в продължение на цяла седмица. Събитието обедини танцовата общност в града по уникален, невиждан досега начин. 

В кратката си кариера досега продуктивният лондонски артист е издал три аплодирани, дълбоко лични албума от поредицата „Actual Life“, които бяха харесани както от феновете, така и от критиците. Миналата година Fred again.. се превърна в един от най-обсъжданите изпълнители на живо за годината, трансформирайки своите записи от „Actual Life“ в удивително, колективно изживяване на живо за първи път. С разпродадени концерти в Обединеното кралство и САЩ (включително 3 поредни разпродадени концерта в „Brixton Academy“ в Лондон през декември), той е обявен за един от „10-те най-добри изпълнители на живо за 2022 г.“ за втора поредна година от „Mixmag“. Fred продължава възхода си с невероятния успех на неговия сет „Boiler Room“, който до момента е събрал над 15 милиона стриймвания, изпреварвайки артисти като Disclosure, Richie Hawtin, Skream и Fatboy Slim само за 4 седмици. 

Baby again..“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Ключови думи:
@