На живо

7

Foy Vance и Rag’n’Bone Man записаха песен заедно

Този британски дует на “Sapling” следва изданието на американската версия, записана в Нашвил с Anderson East

Публикувано на 17 Март 2022
Foy Vance и Rag’n’Bone Man записаха песен заедно
Снимка: Gingerbread Man Records

Foy Vance обедини усилия с Rag’n’Bone Man за сингъла “Sapling”.

Зашеметяваща нова версия на отварящия трак към новия албум на Vance, Signs Of Life, е трогателен дует между два от най-силните мъжки гласове в съвременната музика.

“Rag'n'Bone Man бе първия ми избор за британски дует на "Sapling" не само заради гласа му, но и заради душата му“, казва Vance.

“Познавам Foy от няколко години и винаги съм се възхищавал на креативността и артистичността му. Много ми хареса да пиша с него и съм много щастлив, че ми предложи да се присъединя към него в този трак“, добавя Rag’n’Bone Man. 

Този британски дует на “Sapling” следва изданието на американската версия, записана в Нашвил с Anderson East, дългогодишен приятел и отскоро партньор в турнетата на Vance. Красива песен, писана за неговия партньор, преместил се от Лондон, за да се присъедини към родния град Бангор в домa си в Шотландските планини, “Sapling” вече трогна феновете на Vance с албумната версия, вече стигаща до 5.5 милиона стрийма в Spotify.

Продължението на възторжено приетия The Wild Swan от 2016, Signs Of Life е четвъртия студиен албум на Vance и втори чрез Gingerbread Man Records. Поздравявайки ни от Бангор в Северна Ирландия, Vance е оглавявал световни концерти и разделя времето си между Лондон и Шотландските планини със семейството си.

Foy ще се отправи към широко европейско турне по-късно тази година като британския етап започва на 30 август в York Barbican и ще продължи до 9 септември в Belfast SSE Arena, първото шоу на Vance в арена в родната Северна Ирландия. Освен отбелязването на изданието Signs Of Life, турнето маркира 15 години след дебютния албум на Vance, Hope.

“Sapling”  е наличен у нас чрез Орфей Мюзик и лейбъла на Ed Sheeran, Gingerbread Man Records. 

Ключови думи:
@