На живо

7

FKA twigs с нов микстейп

CAPRISONGS се ражда от желанието на twigs отново да се събере с приятели, да танцуват и да се забавляват

Публикувано на 20 Януари 2022
FKA twigs с нов микстейп
Снимка: Orograph

FKA twigs пусна нов микстейп. 

CAPRISONGS се роди от желанието на twigs отново да се събере с приятели, да танцуват и да се забавляват. Съюзявайки се първоначално с продуцента El Guincho, двойката скоро привлече приятели и колаборатори да пеят, пишат и продуцират парчетата от микстейпа. Резултатът е весела колекция от песни, които Rolling Stone нарекоха “най-веселата музика в кариерата й”. Те също заявиха, че е “необуздано вълнение” в отзива си от 4 звезди. Nylon отбелязаха, че CAPRISONGS е “един от най-веселите, непретенциозни и — и може би най-вече – игриви проекти досега”. Consequence казаха, че “CAPRISONGS е може би най-категоричният пример за широкия набор влияния, още повече доказващи статуса й на един от най-иновативните поп музиканти на десетилетието“. 

CAPRISONGS маркира първото голямо издание с лейбъл за FKA, която наскоро си партнира с Atlantic Records за тази следваща вълнуваща фаза в изкуството й. “FKA twigs е типа артист, с който си мечтаеш да подпишеш – с оригинална гледна точка, глас и присъствие“, казва Julie Greenwald, председател и главен оперативен директор на Atlantic Records. “Тя е сред най-въздействащите таланти, винаги предизвиква креативността си, за да направи емоционално откровена музика, която е строго персонална и универсална. Вълнуваме се, че избра Atlantic за неин дом в продължение на фантастичното си музикално пътуване“. “Напредъкът на музиката на FKA twigs през последното десетилетие е изключителен“, казва Craig Kallman, председател и изпълнителен директор на Atlantic Records. “Никога не стои на едно място – постоянно преминава музикални граници, приема свежо звучене, разказва нови истории и изследва нататък. Невероятен вокалист, автор на песни и продуцент, тя едва е одраскала повърхността на потенциала си, а ние сме изключително развълнувани да видим какво ще подари на феновете идните години“. В Обединеното кралство FKA twigs ще продължи да издава музика чрез Young.

В тандем с издаването на CAPRISONGS, FKA twigs също ще стартира нова линия тематичен с микстейпа мърч, включващ суитшърти, тениски и шорти.

Изпълнителни продуценти на CAPRISONGS са FKA twigs и El Guincho с допълниtелно продуциране от FKA twigs, El Guincho, Koreless, P2J, Mike Dean, Marius de Vries, Jasper Harris, Teo Halm, Arca, FRED, Psymun, Cirkut, BKay, Reaper, Sega Bodega, Fake Guido, Pau, Felix Joseph, AoD, Jeff Kleinman, Warren Ellis, Jonathan Coffer и BAK.

Снимка: Orograph

CAPRISONGS TRACKLIST

1. ride the dragon
2. honda (feat pa salieu)
3. meta angel
4. tears in the club (feat the weeknd)
5. oh my love
6. pamplemousse
7. caprisongs interlude (feat solo)
8. lightbeamers
9. papi bones (feat shygirl)
10. which way (feat dystopia)
11. jealousy (feat rema)
12. careless (featuring daniel caesar)
13. minds of men
14. track girl interlude
15. darjeeling (feat jorja smith & unknown t)
16. christi interlude
17. thank you song

У нас можете да слушате CAPRISONGS чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records. 

Източник: Станимира Михайлова / Орфей Мюзик 

Ключови думи: