На живо

7

Филмовото пътешествие до Амстердам тръгна по кината

В лентата ще видим Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Тейлър Суифт и Робърт Де Ниро

Публикувано на 07 Октомври 2022
Филмовото пътешествие до Амстердам тръгна по кината

От днес, 7 октомври, само в кината, се присъединяваме към Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Тейлър Суифт, Робърт Де Ниро и куп други звезди и под вещото ръководство на петкратно номинираният за „Оскар“ режисьор и сценарист Дейвид О. Ръсел, се отправяме на едно забележително филмово пътешествие до Амстердам, за да разкрием един от най-шокиращите и необикновени престъпни заговори в историята на Америка.

Избор или нужда е и възможността да разкрием провокативната мистерия на Амстердам от днес, 7 октомври, само в кината и IMAX.  

Амстердам разказва за двама войници и една медицинска сестра, които са обвинени в убийство, което не са извършили. Докато разследващите дишат във вратовете им, тримата приятели, които са дали обет да се защитават един друг на всяка цена, трябва да открият истинския извършител на престъплението и да изчистят имената си, преди да е станало прекалено късно. Ситуацията се усложнява допълнително, когато колоритното трио се натъква на скандална конспирация с невиждани мащаби.

Режисьор и сценарист на Амстердам е Дейвид О. Ръсел (Трима крале, Боецът, Наръчник на оптимиста, Американска схема), а в ролите освен Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек и Робърт Де Ниро, ще видим не по-малко впечатляващите Зоуи Салдана, Крис Рок, Аня Тейлър-Джой, Майк Майърс, Тимъти Олифант, Майкъл Шанън, Андреа Райзбъроу, Матиас Схунартс, Алесандро Нивола, Тейлър Суифт и др. Продуценти са Арнън Милчън, Матю Бъдман, Антъни Катагас, Дейвид О. Ръсел и Крисчън Бейл.

Ключови думи: