На живо

7

FIFTY FIFTY издават нова музика

"The Beginning: Cupid" служи като предистория на техния дебютен албум

Публикувано на 25 Февруари 2023
FIFTY FIFTY издават нова музика
Снимка: FIFTY FIFTY YouTube

Изгряващата K-pop група FIFTY FIFTY направи първото си завръщане с първия си сингъл албум.

"The Beginning: Cupid" служи като предистория на техния дебютен албум, показвайки същността на четирите момичета, докато те са на път да се впуснат в ново пътешествие. Този сингъл албум е за усещането на разделение между идеалния свят, изпълнен със светли надежди, и реалността, в която нещата не винаги се получават, както бихме искали, разказан чрез история за това как FIFTY FIFTY разчитат на Купидон да разреши проблемите им. В песента обаче изпълнителките осъзнават, че не се нуждаят от Купидон и трябва да поемат инициативата, за да преодолеят страха и да се трансформират в нова версия на самите себе си. Това е песен, която бележи началото на пътешествието на момичетата, съзряването и израстването им.

"Получих много положителна енергия, докато се подготвях за този албум. Като се има предвид, че основното послание на песента е да поемем инициативата да бъдем независими, се постарах максимално да запазя позитивното си мислене въпреки трудностите и предизвикателствата, с които се сблъсквах по време на целия подготвителен период. Надявам се всеки да може да се мотивира, слушайки тази песен, също като мен!" - ARAN от FIFTY FIFTY.   

"Веднага след дебюта ни продължихме да бъдем заети, докато се подготвяхме за нов албум в рамките на кратък период от време. Репетирахме усилено и дадохме всичко от себе си, надявайки се да демонстрираме безупречно представяне в бъдеще. Надявам се хората да очакват с нетърпение чисто новия ни облик! Освен това бих искала да използвам възможността да благодаря на нашия екип, че ни позволи да се завърнем със страхотна музика" - SAENA от FIFTY FIFTY.  

Снимка: WMG / Olivia Lee

"The Beginning: Cupid" съдържа корейска, английска и инструментална версия на "Cupid". " Twin version " (английската версия) на "Cupid" има различен стил на миксиране и вокален аранжимент от корейската версия на парчето. Членовете на FIFTY FIFTY участват в създаването на този сингъл албум, като Keena пише текста, а Saena е част от екипа, който стои зад хореографията към песента. Adam von Mentzer, който продуцира "Lovin' Me" от дебютния албум на FIFTY FIFTY, участва в създаването на сингъл албума заедно с други опитни продуценти, които обединяват сили, за да запазят характерното звучене на групата, същевременно разширявайки техния музикален спектър.  

"The Beginning: Cupid" излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик - изключителен лицензиант на Warner Music за България.  

ЗА FIFTY FIFTY  

FIFTY FIFTY е четиричленна момичешка група към "ATTRAKT Creative Content Group". Тя се състои от SAENA, ARAN, KEENA и SIO. Името им има две значения. Първото е съвкупност от изпълнителките и техните фенове - първото "50" или "половината" са техните фенове, а другата "половина" представлява самите тях. Комбинацията от двете прави 100 или "едно цяло". Второто значение е "светът на мечтите" срещу реалността, като "50" представлява всяка съответна "половина" и това има за цел да изрази концепцията за техните пътувания между реалния свят, изпълнен с предизвикателства, и идеалния свят, който е пълен единствено с любов, приятелство и щастие. Със музиката и концепцията си FIFTY FIFTY се стремят да споделят своето пътешествие с феновете си, както и да представят личните си истории чрез обширен музикален спектър.

Ключови думи: