На живо

7

Fifty Fifty и Kaliii с песен за саунтрака на Barbie

Barbie The Album е официалният музикален спътник на дългоочаквания филм „Barbie“, който ще се превърне в събитието на лятото

Публикувано на 10 Юли 2023
Fifty Fifty и Kaliii с песен за саунтрака на Barbie
Снимка: WMG / Olivia Lee

След “Speed Drive” от Charli XCX, Barbie The Album продължава своето звездно представяне с енергичното ново парче от K-Pop групата Fifty Fifty – “Barbie Dreams”, с участието на рап изпълнителката от Атланта – Kaliii, и с елементи от “Together Again” на Janet Jackson.

Продуциран от лондонските мултиплатинени диджеи, продуценти и автори на песни – Space Primates, парчето следва хит сингъла на Fifty Fifty – “Cupid”, превърнал се в най-дълго задържалата се песен на K-pop момичешка група в Billboard Hot 100, събирайки над 3,6 милиарда стриймвания, над 30 милиарда гледания в TikTok, както и пробивa на Kaliii с „Area Codes“, който събра над 130 милиона стриймвания и 5 милиарда гледания в TikTok.

Barbie The Album е официалният музикален спътник на дългоочаквания филм „Barbie“, който ще се превърне в събитието на лятото, с участието на Margot Robbie и Ryan Gosling в ролите на Barbie и Ken и разпространяван от Warner Bros. Pictures. Вече е наличен за предварителна поръчка и излиза във физическите и онлайн магазини на 21-ви юли, заедно с премиерата на игралния филм по кината.

“Barbie Dreams”, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Ключови думи: