На живо

7

Фестивала Wine and Spirits 2022 ще се проведе този уикенд в Бургас

Колекционерски бутилки шампанско от Франция за първи път в България ще се отворят по време на събитието

Публикувано на 28 Юли 2022
Фестивала Wine and Spirits 2022 ще се проведе този уикенд в Бургас

Фестивала Wine and Spirits традиционно се провежда в края на юли. От 29 до 31 юли за десета поред година той ще се състои на мястото, което освен прохладно е и в близост до морето - Експозиционен център Флора, Морска градина, Бургас.

Събитието ще събере големите имена и съвсем новите звезди в производството на вино в България. Родните брандове, признати в цял свят и тези, които тепърва представят на пазара компилациите си от розе, бели и червени вина, ще внесат бохемска наслада в лятното ни ежедневие.

Тази година ще присъстват приблизително 40 винарни, предлагащи по 1 до 12 вина всяка. Участниците са топ производители на вина и спиртни напитки, вносители и дистрибутори от различни страни, така че освен вино ще има и високоалкохолни напитки.

Посетителите на Wine & Spirits Fest Burgas ще могат да дегустират от изложените напитки, да договорят търговски условия за разпространение или да си закупят продукти на доставна цена. На място ще могат да се опитат и закупят традиционни меса и храни.

И тази година ще има конкурс за вино. Организиран съвместно със Съюза на енолозите в България. На него ще бъдат дегустирани и обявени победители в категориите - бяло , розе , червено и шумящи вина. Резултатите от конкурсите ще бъдат обявени на 30.07.2022 г., а наградените публикувани и снимани.
За първи път

Пред гости и жители на Бургас ще се отворят колекционерски бутилки от ограничени и строго лимитирани серии френско шампанско. Сред които шампанско произведено специално за руската императрица и облечено като „руска кукла“, спечелило множество златни медали и никъде в България не представяно досега!

Двама от посетителите на Wine and Spirits Fest Burgas 2022 ще имат шанс да спечелят уникални награди. 

Wine and Spirits Fest Burgas 2022 - 29 до 31 юли, от 16:00 до 22:00 часа, в Експозиционен център Флора - Морска градина на Бургас

Билети за събитието:

- еднодневен билет 15 лв : включва гривна, билет за дегустация, сувенирна чаша подарък, вода. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение.

- двудневен или тридневен билет на ТОП цена 20 лв : включва гривна, билет за дегустация, сувенирна чаша подарък, вода. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение.

Wine and Spirits Fest Burgas 2022 - 29 до 31 юли, от 16:00 до 22:00 часа, Експозиционен център Флора - Морска градина, гр. Бургас

Фестивалът се провежда с подкрепата на община Бургас.

Ключови думи:
@