На живо

7

Фестивал на семейството с национално шествие тази събота

Публикувано на 18 Юни 2024
Фестивал на семейството с национално шествие тази събота

Фондация „Нашият дом е България“ подготвя мащабна изява този петък и събота.

Фестивалът „Месец на семейството“ посветен на традиционното българско семейство ще започне с голям тържествен християнски концерт този петък, 21 юни пред храм-паметник „Свети Александър Невски“. Събитието ще започне в 19:30 часа, а на сцената ще пеят излязат Орлин Горанов, Деси Добрева, хор „Свети Наум Охридски“, Нели Андреева, Стоян Янкулов-Стунджи, Калина Андреева и др.

Голямото Национално шествие за семейството ще започне на 22 юни, събота, от 10:30 часа сутринта на площада пред храма „Свети Александър Невски“, ще мине по улиците на София и ще завърши пред Националния дворец на културата. През деня пред храма отново ще има интересна и разнообразна концертна програма с участието на Деси Добрева, Гуна Иванова, квартет „Българи“, 100 Каба Гайди, Нели Андреева, Божена Александрова, танцов ансамбъл „София 6“ и др. Дори и Кубрат Пулев ще се качи на сцената на Шествието.

Фестивалът ще завърши с тържествен християнски концерт в навечерието на празника Петдесетница в събота, 22 юни, от 20 часа пред НДК. Пред публиката ще излязат Маргарита Хранова, „Кварто Квартет и приятели“, „Братя Владигерови“, попизпълнителите Димитър и Христо, квартет „Българи“. Ще има и голяма изненада в лицето на специален гост-изпълнител.

„Заповядайте и тази година на голямото Национално шествие за семейството на 22 юни, събота, от 10:30 часа на площада пред храм-паметник „Свети Александър Невски!“, така организаторите се обръщат към всички, които имат желанието да се включат в шествието.

„Нека вървим заедно на Националното шесвие в името на нашите предци и нашите деца, в името на достойна България“, призовават организаторите архитект Пламен Пламенов Мирянов, Кристиян Шкварек и Давид Александров.

Ключови думи:
@