На живо

7

Faouzia пусна нова версия на хита си „RIP, Love”

Вдъхновена от мароканската и арабска музика от детството на Faouzia, оригиналната версия на „RIP, Love“ се превърна в универсална сензация, събирайки над 78,9 милиона слушания в цял свят

Публикувано на 28 Септември 2022
Faouzia пусна нова версия на хита си „RIP, Love”
Снимка: WMG

Faouzia подарява на феновете в цял свят нова версия на нейния световен хит сингъл „RIP, Love”. 

Парчето на международно признатата мароканско-канадска певица, композитор и мултиинструменталистка е продуцирано от F E R R O, който е продуцент и на „I Know“ (от всепризнатия дебютен проект на Faouzia – Citizen), акустичното изпълнение на живо вече е налично във всички дигитални платформи и стрийминг услуги.

Вдъхновена от мароканската и арабска музика от детството на Faouzia, оригиналната версия на „RIP, Love“ се превърна в универсална сензация, събирайки над 78,9 милиона слушания в цял свят след издаването си по-рано тази година. Продуцирана от T.I Jakke (Ava Max, Lady Gaga, RedOne) и Tor Eimon и написана съвместно от T.I Jakke, Fransisca Hall (Lauren Spencer-Smith, Imagine Dragons, Illenium) и Faouzia, песента е придружена от официално лирик-видео, което до момента е събрало над 34 милиона гледания в YouTube. В допълнение, официалният танцов видеоклип “RIP, Love” вече е събрал над 4 милиона гледания.

„RIP, Love“ е един от многото акценти в албума Citizens на Faouzia. Колекцията от осем песни, която е част от над 1,8 милиона създадени видеа в TikTok, събирайки повече от 4 милиарда гледания в цялата платформа, също така включва международни фаворити като „Puppet“, „Anybody Else“, „Thick and Thin“ и хита на Faouzia и John Legend – “Minefields”, последният от които е придружен от официален видеоклип, вече събрал близо 99 милиона гледания в YouTube.

Citizen беше бурно аплодиран от медиите, включително Ones To Watch, които обявиха, че това е „изразяване на всичко, за което (Faouzia) е работила... С осемте докосващи парчета бъдещата звезда изследва впечатляващи емоционални дълбини, подсилени от смайващи вокали“. Faouzia е „поп звездата на бъдещето“ – възхитено коментира Consequence в ексклузивно интервю, добавяйки: „Изглежда, че Citizens може да е първият голям поздрав на изпълнителката, направила фурор през 2020 г.“

Включена в списъците на Variety (Artists to Watch for the 2022 Grammys), Vogue (Style Stars Set to Make 2022 Exciting), People (Talented Emerging Artists Making Their Mark on the Musical Landscape) и Entertainment Weekly (Artist to Watch in 2022), Faouzia прекара голяма част от лятото си в празнуване на изключителния успех на Citizens, с първото си световно хедлайн турне. Концертите в Северна Америка започват на 15-ти октомври в Минеаполис, Минесота и след това продължават до средата на ноември. 

 

# # #

С над 976 милиона глобални стриймвания до момента, Faouzia има общо над 11 милиона последователи в социалните мрежи. С над 2 милиона абонати в YouTube, 2 милиона последователи в Instagram и повече от 6,6 милиона последователи в Tik Tok, Faouzia се утвърждава като изключително успешен артист. С колаборации с изпълнители като John Legend, Kelly Clarkson, David Guetta и други, забележителната звезда е хвалена от глобални издания като „VOGUE“, „Harper's Bazaar“, „PEOPLE“, „ELLE“, „Rolling Stone“, „Genius“, „Seventeen“, „Billboard“ и „Uproxx“.

„Любимото ми нещо е да чуя, че някоя от песните ми е помогнала на някого да се почувства мотивиран, вдъхновен или дори ако е разплакала някого – което понякога е всичко, от което имаме нужда“ – казва Faouzia. „Наистина вярвам, че потапянето в музиката може да помогне в трудните моменти от живота и винаги се надявам, че моите песни могат да направят това за всички“. 

„RIP, Love” излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.  

Ключови думи: