На живо

7

Faouzia представи нова песен

Международно признатата мароканско-канадска певица, автор на песни, мултиинструменталист разкри парчето „HABIBI (MY LOVE)”

Публикувано на 11 Октомври 2022
Faouzia представи нова песен
Снимка: WMG

Faouzia сподели дълбоко личния си нов сингъл.

Международно признатата мароканско-канадска певица, автор на песни, мултиинструменталист разкри парчето „HABIBI (MY LOVE)”.

Песента е продуцирана от Ryan McMahon (Walk The Moon, Bebe Rexha) и написана в съавторство с Faouzia, McMahon и Tia Scola (John Legend x Saweetie, Ava Max, Justin Bieber).

„Написах „HABIBI (MY LOVE)“ като нежна и семпла любовна песен, за да напомня на най-близките до мен колко безценна и ценна е тяхната любов“, казва Faouzia. „Използвах думата „Habibi “ (което означава „моя любов“), тъй като това е арабски термин, който използвам (както и всеки, който говори езика) и е много автентичен и истински за мен. Това на пръв поглед е много прост термин, но има толкова много значение".

HABIBI (MY LOVE)” анонсира началото на първото хедлайн турне на Faouzia в Северна Америка, което ще започне на 15 октомври в Минеаполис, Минесота и ще продължи до средата на ноември. The CITIZENS Tour – вече е препълнил залите по целия свят – с нетърпеливо очакваните спирки на такива легендарни места като Irving Plaza в Ню Йорк (25 октомври) и El Rey Theatre в Лос Анджелис, Калифорния (9 ноември).  

Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: