На живо

7

Faouzia пусна енергичен нов трак

“La La La” е най-новото от поредица грандиозни нови денс-поп пени

Публикувано на 04 Август 2023
Faouzia пусна енергичен нов трак
Снимка: Орфей Мюзик

Международно признатата мароканско-канадска певица, автор на песни и мултиинструменталист Faouzia стартира своята нова “Doll Summer” ера с премиерата на горещата, енергична “La La La”.

„Обичам те" звучи като „ла ла ла“, казва Faouzia. „Имала съм моменти в живота, когато хората са отивали твърде далеч и извиненията започват да звучат като оправдания. След като преминете тази граница, всичко, което кажете, започва да звучи неискрено. Така че е по-добре да го заглушите - ла ла ла“.

“La La La”, която демонстрира впечатляващата нова визия на това, е най-новото от поредица грандиозни нови денс-поп песни, включващи наскоро издадените „Don’t Call Me” и „Plastic Therapy” – и двете продуцирани от Ryan McMahon (Marina, Addison Rae). В допълнение, Faouzia наскоро издаде „Now Or Never“ с Martin Solveig.

“Don’t Call Me” и “Plastic Therapy” на свой ред следват “I’m Blue” от тази пролет. Завладяващо и ефирно ново изпълнение на световния #1 хит на Eiffel 65 – „Blue (Da Ba Dee)“, песента е записана за първи път от Faouzia преди повече от три години, събирайки милиони стриймвания в цял свят и близо 5 милиона гледания на видеоклипа в YouTube. „I’m Blue“ беше включена и в хитовия сериал на Netflix – „Red Rose“, който изстреля парчето до „Топ 200“ на Shazam в Германия, Франция и Обединеното кралство.

С колаборации с John Legend, Kelly Clarkson, David Guetta и други, Faouzia е обявена за Artist to Watch от Variety, Entertainment Weekly и People Magazine, както и за “Style Star to Watch” от Vogue. С над 1,1 милиарда глобални стриймвания и общ обхват в социалните мрежи от над 11 милиона последователи – включително над 2,26 милиона абонати в YouTube, 2 милиона последователи в Instagram и повече от 3,4 милиона последователи в Tik Tok – Faouzia стабилно се утвърди като артист, който си заслужава да бъде гледан.

“La La La” излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: