На живо

7

Fabrizio Parisi & The Editor с нов ремикс на свой хит

Песента "South Legend" е с участието на DIA

Публикувано на 25 Юли 2022
Fabrizio Parisi & The Editor  с нов ремикс на свой хит
Снимка: Fa&Mi Music/MonoShake Music

Песента на Fabrizio Parisi & The Editor с уникалния глас на DIA"South Legend", е официален саундтрак на лятото по Южното Черноморие за трета поредна година. По традиция, артистите всяка година дават ново звучене на трака, като този път залагат на може би най-актуалния стил за световната електронна сцена в момента – Future Rave.

Ремиксът се отличава с повече синтове и бас, който те кара да подскачаш до пълно изтощение, като същевременно прави скрити препратки към най-доброто от рейв сцената от началото на 90-е години. Началото на Future Rave стила слагат две от най-големите имена в електронната музика – David Guetta и Morten преди година, а благодарение на Fabrizio Parisi & The Editor тази нова тенденция вече покорява и България.

Снимка: Fa&Mi Music/MonoShake Music

Уникалното вплитане на "South Legend" с нейните етно мотиви и този нов стил правят ремикса на песента напълно неповторим, а лятото – все по-обещаващо силни емоции по морските ни курорти в Община Царево, където песента е тотален саундтрак на ваканционното ежедневие.

"South Legend" (Future Rave Remix) вече озвучава лятната рекламна кампания на Южното Черноморие, а скоро ще излезе и видео към песента с главозамайващи кадри от красотите на крайбрежието ни.
Не пропускайте да го чуете, за да знаете как звучи незабравимото лято!

 

Ключови думи: