10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Fabrizio Parisi & The Editor с нов проект

Двамата обединяват усилия с най-бързо набралия популярност инфлуенсър в Tik-Tok – Mattego

Публикувано на 02 Юли 2021
Fabrizio Parisi & The Editor с нов проект
Снимка: Катерина Лазарова

Да откриеш себе си. Да намериш какво те прави щастлив. Това е вечното търсене на човека. Това вълнува и продуцентското дуо Fabrizio Parisi и The Editor и най-бързо набралия популярност инфлуенсър в Tik-Tok – Mattego, в новата им колаборация Like Champagne. Сингълът излиза дигитално от Warner Music Group чрез Орфей Мюзик и може да бъде слушан във всички дигитални платформи

Песента направи своята премиера на 30 юни, и даде старт на най-новия лейбъл от семейството на Fa&Mi Music Group – Moon Invasion Music.

Експлозивен заряд и ритъм, който няма да те остави безучастен, това е рецептата на Like Champagne за Лято 2021. Песента е създадена, за да отключи жаждата да танцуваме свободно и да позволим на чистото щастие да ни залее, забравяйки всички ограничения от изолацията. С дълбокия си бас ритъм Like Champagne диша в ритъма на летните нощи.

Посланията на музиката са категорични: „Слушай сърцето си!“

Точно сърцето е главният герой и във видеото на трака. А Mattego се впуска в търсене на липсващото му парченце. Като най-бързо набралия популярност инфлуенсър в Tik-Tok (245 000 лоялни последователи само за 7 месеца), Mattego пренася почитателите на денс музиката във виртуалния свят на платформата, където можеш да бъде всичко – гримьор, стилист, танцьор, геймър. И той опитва от всичко, но „сърцето“ му остава с едно липсващо парченце. Докато не открие истинската си страст – Музиката. Пътят му показва най-успешното продуцентско дуо Fabrizio Parisi и The Editor, които са единствените, вкарали 6 песни в MTV за три години, работейки на територията на България.

Режисьор на видеото е Reezy Rane, а стилист и сценограф е Пламена Боева, която от дълги години работи ексклузивно за италианския пазар. За този клип обаче, в продължение на седмица тя изгради 5 различни стаи, които да пресъздават Tik-Tok реалността.

В снимките на клипа се включиха и някои от най-популярните Tik-Tok инфлуенсъри у нас. @vanyawillson и @knmdv играят ролите на геймъри. @the_teddie и @ivkabeibe се превръщат в бюти инфлуенсъри, а @eelyasaa помага на Mattego да направи специално денс предизвикателство за Like Champagne.

Сингълът Like Champagne ще бъде придружен и от интригуваща масова кампания в Tik-Tok, пространството, в което Mattego е властелин.

Ключови думи: