На живо

7

Fabrizio Parisi & The Editor с Коледен подарък за всички деца

На Бъдни вечер излиза първият официален хаус ремикс на една от най-обичаните детски песнички „Ало,ало Слънчице“, дело на продуцентското дуо

Публикувано на 24 Декември 2021
Fabrizio Parisi & The Editor с Коледен подарък за всички деца
Снимка: Fa&Mi Music/MonoShake Music

Fabrizio Parisi & The Editor ще зарадват тази Коледа най-важната част от човечеството – ДЕЦАТА. На Бъдни вечер излиза първият официален хаус ремикс на една от най-обичаните детски песнички „Ало,ало Слънчице“, дело на продуцентското дуо.

Ремиксът ще е достъпен в два варианта – както в изпълнение на Детско шлагерно студио „Да“, което изпълнява и оригинала, така и без вокали, за да може всеки малчуган да пее любимата, усмихната песничка само върху музиката.

Снимка: Fa&Mi Music/MonoShake Music

Оригиналът на „Ало, ало Слънчице“ е написан от Доно Цветков, който лично одобри ремикса на Fabrizio Parisi & The Editor. Текстът е на Райна Пенева. За 10 години, тази прекрасна детска песен е събрала близо 40 милиона гледания на двата си официални рилийза в YouTube.

С този проект Fabrizio Parisi & The Editor, както и екипът на музикалната им компания Fa & Mi Music, искат да пожелаят на всички: Мирна и светла Коледа, Здраве и сбъднати мечти през новата 2022 година!

Източник: Ivy Todorova / Fa&Mi Music/MonoShake Music 

Ключови думи: