На живо

7

Expose представиха луксозен клип и нов албум

Алена Вергова е героиня към видеото на парчето, озаглавено "Спри"

Публикувано на 09 Юни 2022
Expose представиха луксозен клип и нов албум
Снимка: Орфей Мюзик

Макар новата песен на дует EXPOSE да се нарича „Спри“, Цвети и Светльо правят всичко друго, но не и да стоят на едно място.

Най-атрактивният български дует избухна със зрелищно представяне на нов клип и промоция на последния си албум The Power Of Love.

Голямото събитие се случи в цирк Колозеум, арената на който се превърна в уникална концертна сцена, с много светлина и ефекти. EXPOSE, техният балет Expose team, с хореограф Велислава Дипчикова и фантастичните, световно известни артисти от цирка направиха фантастично шоу и оставиха без дъх препълненото шапито. Повече от 60 минути публиката се наслаждаваше на най-големите хитове на EXPOSE, поднесени в ексклузивни аранжименти, с музикалната сила на бенда: Ивелин Атанасов - пиано; Щерион Пилидов - китара; Иван Йорданов-Чери - китара; Алекс Ван Лазаров - барабани и уникалните гласове на: Божана Спасова - „Тринити“ и Долорес Естрада. 

По време на събитието маг Андреас доказа, че магията може да свърже музиката и цирка, а знаменитите артисти на „Колозеум“, с директор Мони Колев, показаха защо са предпочитаните гости на световната циркова арена. Под шумните аплодисменти и с музиката на Expose фамилия Малеволти демонстрира невероятно шоу и предизвика wow-ефект с емблематичния си номер „Колелото на смъртта“.

„Благодарим на колегите и приятелите, които ни подкрепят и ни дават вяра, че това, което правим има висока стойност", сподели Цвети, а Светльо добави: "Признателни сме и на феновете благодарение, на които албумът The Power Of Love е в ТОП 5 по продажби на музикални албуми в България“. 

Снимка: Орфей Мюзик

Сред хитовете, изпълнени на живо, бе и новата перла в колекцията по ноти на EXPOSE – песента „Спри“. Сюжетът на клипа ни пренася във вълнуващите 50 години на миналия век и носи усещане за изискана романтика в стила на Ал Капоне. Луксозната визия, ретро автомобилите, специалното място за снимки, уникалният стайлинг и многобройният екип, всъщност правят от проекта една от най-скъпите музикални продукции за годината. Сред каста зрителите ще разпознаят популярни лица, като това на младата актриса Алена Вергова, която е очарователна в екранен тандем с Александър Евгениев. Самите изпълнители влизат в ролята на изкушаващи персонажи, готови на всичко за да притежават супер скъпа картина.

Сценарият на „Спри“ е дело на Тодор Бърганов, който от години живее и твори в Германия. Заедно с него зад майсторската режисура застава и Коста Каракашян, който придава нестандартен поглед и умение да прави кино, събрано в три минути.

 

Ключови думи:
@