На живо

7

Eros Ramazzotti тръгва на турне

Международната концертна обиколка на изпълнителя стартира с десет премиери, първата от които на сцената на La Maestranza в Севиля на 15 септември 2022 г.

Публикувано на 14 Септември 2022
Eros Ramazzotti тръгва на турне
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Пет от най-величествените арени в света ще посрещнат гласa на артист, способен да омагьосва многомилионна публика.

Eros Ramazzotti, един от най-обичаните италиански изпълнители, поставя началото на нов артистичен етап с албум и международна обиколка. Тя стартира с десет премиери, първата от които на сцената на La Maestranza в Севиля на 15 септември 2022 г.

Концертите ще срещнат публиката с красотата на места като Долината на храмовете в Агридженто, Арена ди Верона и Древния амфитеатър в Кесария, Израел, които ще оживеят отново, благодарение на нестихващия талант на Eros Ramazzotti.

Със 70 милиона продадени заглавия и 2 милиарда стрийма в цял свят, Eros празнува 35 години на сцената с музикалната си колекция - Battito Infinito, на която феновете ще могат да се насладят за първи път утре.

"Развълнувани сме, че най-накрая можем да представим Battito Infinito пред света. Проект, който създадохме с много любов, и мечтата да се срещнем отново. Подготвили сме много изненади за нашите фенове", споделя Gaetano Puglisi, мениджърът на Ramazzotti.

Eros Ramazzotti потегля на турнето с надеждата, че музиката ще успее да направи това, което прави от хилядолетия - да обедини хората в трудни моменти, да им даде утеха и радост.  

Албумът Battito Infinito може да закупите тук.

Премиерни дати:
5 септември 2022 г. - La Maestranza, Севиля
17-18 септември 2022 г. - Театър Valle dei Templi, Агридженто
20 - 21 - 23 - 24 септември 2022 г. - Арена ди Верона, Верона
1 октомври 2022 г. - Атина
6 и 8 октомври 2022 г. - Амфитеатърът в Кесария, Кесария

Ключови думи: