На живо

7

Enrique Iglesias се завръща

Латино звездата пуска нов сингъл и разкри, че е готов за нов албум

Публикувано на 02 Февруари 2024
Enrique Iglesias се завръща
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Латино иконата Enrique Iglesias се завръща на музикалната сцена не просто с нов сингъл, а и с новината за готов нов албум.

Проектът се казва „FINAL VOL. 2” и се очаква да излезе през пролетта. Обявени бяха и нови дати от превърналото се в сензация турне с Pitbull и Ricky Martin.

По всичко личи, че 2024-та ще бъде една от най-динамичните за испанеца. Парчето “Fria” e вторият сингъл от „FINAL VOL. 2”.

Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Албумът “FINAL VOL. 1” достигна над 3 милиарда стрийма и е сертифициран 6 пъти като платинен в САЩ. В класациите на Billboard колекцията на Enrique успешно се задържа в чартовете за латино албуми в продължение на 10 седмици. Тези постижения затвърждават артиста като световна музикална икона и правят очакванията към предстоящия проект на Enrique Iglesias още по-големи.

Безспорно Enrique Iglesias е най-изявеният латиноамерикански изпълнител в историята на музиката, като има 154 #1 сингъла в класациите на Billboard и 27 #1 сингъла в класацията Hot Latin Songs на Billboard. В момента той държи рекорда за най-много #1 сингли в историята на чарта. През годините има колаборации с изпълнители като Whitney Houston, Lionel Richiе, Pitbull и др.

Ключови думи: