На живо

7

Емоциите избухват с "Отвътре навън 2" през юни само в кината

През 2024 отново ще се отправим на незабравимо пътешествие в уникалния вътрешен свят на емоциите с "Отвътре навън 2" – продължение на наградения с „Оскар“ анимационен филм "Отвътре навън", който е един от най-големите и най-обичани хитове на Дисни и Пиксар

Публикувано на 13 Ноември 2023
Емоциите избухват с
Снимка: Форум Филм България

Малките гласове в главите ни ни познават отвътре и отвън, но всичко се променя. Запознайте с Тревожност!

През 2024 отново ще се отправим на незабравимо пътешествие в уникалния вътрешен свят на емоциите с "Отвътре навън 2" – продължение на наградения с „Оскар“ анимационен филм "Отвътре навън", който е един от най-големите и най-обичани хитове на Дисни и Пиксар.

Райли вече е тийнейджър и в контролния център в главата ѝ настъпват изменения, за да се направи място на нещо напълно неочаквано: нова емоция! Познатите ни любими герои Радост, Тъга, Бяс Лют, Страх и Отврат, които до този момент са се справяли доста успешно (по всички параграфи) с навигирането на живота на момичето, не са съвсем сигурни как точно да се чувстват и какво да направят, когато в редиците им с гръм и трясък се появява Тревожност. По всичко изглежда, че тя няма да стои със скръстени ръце, а и не е сама...

Режисьор на филма е Келси Ман, която споделя: Тревожност може да е нова в екипа на емоциите, но със сигурност не стои безучастна на заден план. В това определено има логика, като се замислим какво се случва в главите ни.

Снимка: Форум Филм България

Първият трейлър на "Отвътре навън 2" ни запознава с Тревожност и само загатва за невероятното приключение, което предстои да изживеем в кината догодина. Приключение, което ще ни предложи изключително оригинален поглед към порастването и тревогите на младостта и ще накара да почувстваме целия спектър от емоции така, както само филмите на Пиксар и Дисни могат да го направят.

Режисьор на "Отвътре навън 2" е Келси Ман (Party Central), а сценарият е дело на Мег Лефоув (Отвътре навън). Продуцент е Майк Нилсен, а изпълнителен продуцент е Пийт Доктър (Таласъми ООД, Отвътре навън, За душата).

Емоциите избухват с "Отвътре навън 2" през юни само в кината на 2D и 3D.

Ключови думи: