На живо

7

Eminem става част от “Fortnite”

Рапърът се присъединява към играта с три оригинални скина

Публикувано на 23 Ноември 2023
Eminem става част от “Fortnite”
Снимка: Getty Images

След поредица от слухове и изтичане на информация, компанията Epic Games най-после потвърди, че на 2 декември Eminem ще се присъедини към “Fortnite”.

Рапърът ще направи своя дебют като част от видеоиграта по време на предстоящото събитие The Big Bang. Макар и все още да не е ясно дали Eminem ще излезе на сцената, официалният блог пост на играта подканя зрителите: „гледайте Eminem... в ролята на Eminem”, загатвайки, че, подобно на Ariana Grande преди него, рапърът ще изпълни част от своите песни.

В допълнение към това, селекция от скинове ще бъдат добавени към играта, всички от които са вдъхновени от самия Eminem – „Rap Boy”, „Slim Shady” и „Marshall Never More” ще могат да бъдат ползвани от всички играчи от 29 ноември нататък.

Присъствайки на събитието The Big Bang, играчите ще могат също така автоматично да отключат допълнението „Marshall Magma Style” към скина „Marshall Never More”, което дава на героя на Eminem светещи очи и горяща кожа.

Заключителното събитие от Глава 4 в световноизвестната видеоигра ще се състои на 2 декември и ще „отбележи ново начало за ‘Fortnite’”.

 

Ключови думи:
@