На живо

7

Britney Spears ще се завърне с нов сингъл

Парчето „Hold Me Closer“ ще е в дует с легендарния Elton John и е нова версия на неговия хит „Tiny Dancer“

Публикувано на 11 Август 2022
Britney Spears ще се завърне с нов сингъл
Снимка: Getty Images / Ethan Miller

Elton John и Britney Spears обединяват усилия за дуетна песен.

Това ще е първият сингъл, който Спиърс ще издаде след отпадането на 13-годишното попечителство над нея, което баща й упражняваше до ноември 2021 г. Последният албум на певицата беше Glory, който се появи през 2016 г.

„Hold Me Closer“ ще бъде нова версия на класиката на John  от 1971 г. „Tiny Dancer“. За сега датата, на която ще се появи сингълът не е известна.

В понеделник сър Elton John сподели в страниците си в социалните мрежи изображение на роза, което придружи с емоджи, изобразяващо ракета и хаштаг #HoldMeCloser.

Колаборацията е продуцирана от Andrew Watt и според американски медии е била записана в студиото на английския музикант в Бевърли Хилс. Това далеч няма да е първото сътрудничество на легендарния 75-годишен изпълнител с негови колеги от по-младото поколение. През 2021 г. звездата издаде албума Lockdown Sessions, в който място намериха парчета с Dua Lipa, Charlie Puth, Years & Years, Lil Nas X, Nicki Minaj и др.

Тази година беше изпълнена със събития за 40-годишната певица. Britney се омъжи за дългогодишния си приятел Sam Asgari през юни и обяви, че пише мемоари за живота си. 

Ключови думи: