На живо

7

Ella Henderson издаде нов сингъл

Песента "Brave" е част от предстоящия нов албум ан певицата Everything I Didn’t Say

Публикувано на 10 Януари 2022
Ella Henderson издаде нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music за България

Ella Henderson анонсира детайли за дългоочаквания си втори албум, Everything I Didn’t Say.

Колекцията е запис от 16 трака, сякаш споделяни в дневник, и първи след невероятния успех на платинения британски No. 1 дебютен албум, Chapter One.  

Пристигащ на 11 март чрез Major Toms/Asylum, Everything I Didn’t Say ще включва петия британски топ 10 сингъл на Ella, "Let’s Go Home Together" с Tom Grennan и новия сингъл "Brave" – силен трак за разбиването на стигмата от нуждата от помощ и приемайки подкрепата на другите, когато ти е необходима най-много.

Писана от Ella с номинираната за награди GRAMMY® Jennifer Decilveo (Miley Cyrus, Demi Lovato, MARINA) и продуцент Jordan Riley (Mabel, RAY BLK, Sigrid), песента пристига, придружена от чувствено официално видео – режисирано от Plum Stupple-Harris – в което трогателният текст придружава историята на самотна майка, бореща се да се справи с тежестта на всекидневния живот.

У нас песента можете да слушате чрез Орфей Мюзик Major Toms/Asylum /  ТУК.                                                         

Със своята откровеност и уязвимост, "Brave" формира подходящото начало за Everything I Didn’t Say. Улавяйки осем години на житейски опит, натрупан след последния й албум, колекцията е неподправена история за персоналния и артистичен растеж. Писан със способността да се припознава, която първоначално изстреля Ella към славата през 2012, албумът проследява чувствата на разбито сърце, любов и себестойност.  

Ella казва: Толкова се вълнувам най-накрая да споделя новините, че вторият ми албум Everything I Didn’t Say идва през март! Знам, че мина дълго време, но исках да отделя момент наистина да последвам сърцето и виждането си, да създам нещо, което наистина предтсвлява мен, коя съм днес и какво отстоявам. Готова съм да споделя тази колекция! Всичко е тук... хубавото, лошото, грозното! Този запис означава абсолютно всичко за мен“.  

Излизането на "Brave" следва забележителна 2021 година за Ella, през която, успоредно с  шумния успех по класациите на "Let’s Go Home Together’" тя представи супер звездното KSI Show с Yungblud и Anne-Marie, обедини сили с френското дуо Ofenbach ("Hurricane"), изпълни Националния химн в  Wembley Stadium, за да открие Women’s FA Cup Final и излезе на сцената на Paralympic Team GB Homecoming Celebration с "Risk It All" – колаборацията й с House Gospel Choir и Just Kiddin. Също така наскоро тя написа "Follow Me" – блокбъстър колаборация между Rita Ora и утвърдения DJ/продуцент Sam Feldt.  

Наскоро анонсирана като посланик на Teenage Cancer Trust, Ella продължава да използва платформите си, за да подкрепя каузи, близки на сърцето й, като участие в миналогодишния обяд по набиране на средства на BBC Children in Need в подкрепа на кампанията на Mind - Join the Fight for Mental Health и изпълнява на виртуалния фестивал на Attitude Magazine, Pride at Home в полза на LGBTQ каузите чрез Attitude Magazine Foundation.  

Феновете също ще видят Ella като специален гост на турнето на The Script, Greatest Hits Tour, през май и юни 2022. Билетите за турнето – които включват голямо шоу в  The O2 в Лондон– са в продажба сега. 

Орфей Мюзик / Warner Music

Източник: Гергана Владимирова / Орфей Мюзик / Warner Music 

Ключови думи: