На живо

7

Елия Тодорова e като нимфа в „Направен за мен“

Елия пише песента в съавторство по текста и музиката с Павел Николов-Pavell, като идеята се реализира само за ден

Публикувано на 28 Юни 2024
8 снимки

„Направен за мен“ ‒ новата песен на Елия Тодорова, излиза в разгара на лятото, за да подпали още по-силно страстните моменти. Елия пише песента в съавторство по текста и музиката с Павел Николов-Pavell, като идеята се реализира само за ден.

„Изцяло се доверих на Павел за това как трябва да звучи „Направен за мен“, разказва Елия. "Имахме около десет работни варианта на песни, но изведнъж точно тази се получи толкова спонтанно, бързо и леко, че успяхме да я направим само за един ден“. 

Снимка: Directo Agency

„Направен за мен“ е третият авторски сингъл на Елия Тодорова, а самата тя го определя като най-динамичния в репертоара си. Песента пристига след успешен самостоятелен дебют за младата изпълнителка, която беше част от суперпопулярната момичешка банда 4 Magic.

Снимка: Directo Agency

Преди месец Елия Тодорова спечели наградата на Бар Петък „Златно пате“ ‒ 2024 за нов изпълнител с безпрецедентно висок вот. Призът отличи зашеметяващите ѝ участия на живо в клубовете и големите фестивални джаз и поп сцени, както и популярността на стартовите ѝ проекти „Облак“ и „Малини“. След престижната награда Елия Тодорова демонстрира уникалния си талант и в главната роля на мюзикъла „Бурлеск“, която в оригинала се изпълнява от Кристина Агилера.

„Изключителна чест за мен беше да съм част от мюзикъл, организиран от Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, чиято възпитаничка съм", споделя Елия. „Бурлеск“ се поставя за пръв път в България, като песните са специално преведени на български език и изпълнявани с бенд на живо. От началото на годината до 1 юни, когато беше премиерата, репетирахме всеки ден и резултатът наистина беше фантастичен, ако съдя по реакцията на публиката и коментарите в социалните мрежи“.

На ход сега е „Направен за мен“, песента, с която изпълнителката добавя към авторската си музикална колекция най-мащабната продукция до момента, по отношение на визия и режисура. Видеото отново е поверено на екипа на ZERONE, с който изграждат „Малини“, а ролите в клипа са за музикантите от нейната група - Николай Костадинов, Кристиан Желев и Жеко Жеков.

„Те влизат в ролята на моряци, изкушени от морска нимфа ‒ добавя Елия, ‒ но освен че феновете ще ги видят извън сцената, видеото крие и други изненади. Има скрити послания в целия клип и дори препратка към следващата песен“.

Ако последователите открият скритото послание, Елия Тодорова очаква да го споделят с нея в социалните мрежи или като коментар под видеото на „Направен за мен“.

Ключови думи:
@