На живо

7

Ели Раданова реализира трети сингъл от предстоящ албум

Кадрите в клипа са заснети от Стоян Гребенаров, а монтажът на видеото прави изпълнителката

Публикувано на 12 Януари 2024
Ели Раданова реализира трети сингъл от предстоящ албум
Снимка: Ели Раданова

Ели Раданова, която имаше своя звезден старт още на 17 години в третия сезон на Music Idol, днес е пораснала, уверена и посветена на мисията да създава собствена музика.

Ели представя "the way" - третото парче от продукцията, която тази пролет ще наричаме дебютен албум. Песента написват заедно с Венци Дреников, а смесването и мастерирането са поверени на Момчил Борисов. Кадрите са заснети от Стоян Гребенаров, а монтажът на видеото прави изпълнителката. Залагат на идеята да разкажат за интимния свят на една дама, която се увлича от първите трепети на нова романтична история. Ели загатва, че в хода на лентата, по-наблюдателните зрители ще открият заглавията на песните от предстоящия студиен албум.

Певицата споделя, че тази премиера е пореден успех за малкия им, но сплотен колектив. През юли миналата година пускат първия сингъл, който си проправя път към световния музикален пазар - "Funkylicious" звучи в множество радиостанции в САЩ, Австралия, Обединеното Кралство, Нидерландия, Германия, Франция и други.

Втората песен, която промотират - "a friend, a lover" затвърждава усещането, че с екипа вървят в правилна посока. Сингъла намира почетно място в някои от големите плейлисти на дигиталните платформи и радва почитателите на по-бавното темпо и меланхоличното звучене.

Ключови думи: