На живо

7

Екипи от 5 държави създават песни за Евровизия в Приморско

Креативният лагер беше открит с два големи концерта в морския град

Публикувано на 18 Август 2021
Екипи от 5 държави създават песни за Евровизия в Приморско
Снимка: Eurovision Bulgaria

Автори на музика, текст и музикални продуценти от 5 държави работят от 10 дни в Приморско по създаването на потенциални песни за Евровизия. Морският град е домакин на международния лагер “Primorsko Creative Camp 2021”.

Освен представители на музикалния бизнес, събитието събира на едно място и професионалисти в областта на киното, телевизията, танцовото изкуство и комуникациите от България и Европа.

Креативният лагер беше открит с два големи концерта в морския град. Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 Виктория беше домакин и на двете събития , където изпя не само хитовете си от Евровизия “Tears Getting Sober” и “Growing Up is Getting Old”, но и песни от първия си албум “A Little Dramatic”.

Снимка: Eurovision Bulgaria

Виктория също ще се включи в процеса по създаване на песни за Евровизия, но за други артисти, които можем да видим на сцената на конкурса в бъдеще. Талантливата българка, която освен певица е още и автор на музика и текст, ще работи с екипи от Нидерландия и Великобритания. Събитието ще продължи до 22 август.

Ключови думи: