На живо

7

Ейми Уайнхаус: Back to Black влиза в кината след дни

Филмът е безпрецедентен поглед към вдъхновяващата, но и трагична история на една от най-ярките и иконични фигури в света на съвременната музика

Публикувано на 05 Април 2024
Ейми Уайнхаус: Back to Black влиза в кината след дни
Снимка: Форум Филм България

Този април, само в кината, Ейми Уайнхаус: Back to Black ще предложи на зрителите безпрецедентен поглед към вдъхновяващата, но и трагична история на една от най-ярките и иконични фигури в света на съвременната музика.

Ейми Уайнхаус: Back to Black е посветен на най-емблематичната и най-недостижима звезда на 21-ви век и разказва необикновената история на Ейми Уайнхаус, вдъхновен от дълбоко личните ѝ текстове.

Снимка: Форум Филм България

Рисувайки ярка, жизнена картина от улиците на Камдън, които тя нарича свой дом, и улавяйки трудностите на световната слава, продукцията отдава почит на артистичността, остроумието и искреността на Ейми, като същевременно се опитва да опознае нейните демони. Безпощаден поглед към съвременната машина за знаменитости и въздействащ трибют към един талант, който се появява веднъж на 100 години, филмът проследява ранния възход на певицата към славата, разкривайки човека зад феномена и бурната любовна връзка в центъра на един от най-легендарните музикални албуми на всички времена.

Време е за затрогващата мелодия на Ейми Уайнхаус: Back to Black от 12 април само в кината.

Ключови думи: