На живо

7

Ed Sheeran издаде първата песен от предстоящия си албум

Написана на английското крайбрежие сред екстремните стихии на зимата, „Boat“, служи като метафора за депресията; песен, която се бори със състоянието, при което се чувстваш много зле и не знаеш как да прекъснеш цикъла

Публикувано на 21 Април 2023
Ed Sheeran издаде първата песен от предстоящия си албум
Снимка: Annie Leibovitz

Ed Sheeran сподели началната песен от предстоящия си албум.

Написана на английското крайбрежие сред екстремните стихии на зимата, „Boat“, служи като метафора за депресията; песен, която се бори със състоянието, при което се чувстваш много зле и не знаеш как да прекъснеш цикъла.

Официалното видео, режисирано от Mia Barnes, допълнително затвърждава посланието, докато Ed се потапя в морето с вълни, които го поглъщат.

„Boat“ следва издаването на 14-тия #1 сингъл на Ed в Обединеното кралство – „Eyes Closed“ – постижение, което поставя Ed на трето място сред оглавяващите класациите изпълнители в историята на Обединеното кралство, след Elvis и The Beatles. Разголващият душата нов албум на Ed -ʼ ще бъде издаден на 5-ти май чрез Asylum/Atlantic. Изграден на фона на скръб и надежда, Ed създава и записва албума с четиринадесет песни заедно с Aaron Dessner (The National) през февруари миналата година, след като поредица от тежки събития разтърсва живота му.

Парчето „Boat“ на Ed Sheeran излиза у нас блгодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.   

Ключови думи: