На живо

7

Джурасик свят: Господство завладява кината в петък

Изживяваме епичния завършек на ерата Джурасик от 10 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX

Публикувано на 08 Юни 2022
Джурасик свят: Господство завладява кината в петък
Снимка: Forum Film Bulgaria

Този юни, само в кината Джурасик свят: Господство за първи път ще обедини две поколения. Към звездите от последните филми Крис Прат и Брайс Далас Хауърд се присъединяват емблематичните за франчайза ветерани Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум и заедно ще ни отведат на смело и спиращо дъха ново приключение, което ще отбележи епичния завършек на ерата Джурасик.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Действието на Джурасик свят: Господство се развива четири години след разрушението на Исла Нублар и динозаврите вече живеят – и ловуват – наравно с хората навсякъде по света. Но възможно ли е това съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Съвсем скоро бъдещето на планетата ще бъде решено. Но кой ще властва – човешките същества или динозаврите?

С Джурасик свят: Господство, спечелилият над 5 милиарда долара франчайз, навлиза в нови и неизследвани територии и ще подари на зрителите в киносалоните множество невиждани досега динозаври, впечатляващ екшън и изумителни специални ефекти.

Начело на Джурасик свят: Господство застава Колин Тревъроу, който режисира най-касовия филм от поредицата до момента – Джурасик свят. Тревъроу също така е и сценарист, наравно с Емили Кармайкъл (Огненият пръстен: Революция).

Изживяваме епичния завършек на ерата Джурасик с Джурасик свят: Господство от 10 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. 

Ключови думи: