На живо

7

Дует EXPOSE издадоха първи сингъл от предстоящ албум

Очаква се албумът да излезе до края на годината, придружен от пищна промоция

Публикувано на 11 Юни 2024
3 снимки

"Ако си сън", новата песен на дует EXPOSE, излиза със специалното участие на едни от най-атрактивните популярни личности в България.

Звездните кадри са поверени на Ники Кънчев, Тити Папазов, Виктория Асенова и Айлин от "Ергенът", Румен и Ани Дуневи, Деси Моралес, Мая Савова, звездния коафьор Васил Атанасов, футболния съдия Антон Терзиев, фитнес шампиона Стоян Николов, моделите Мартин Стойчев и Теми Барбушева и художничката Теодора Пенева. Във видеото своите зашеметяващи роли получават и самите изпълнители - Цвети и Светльо от EXPOSE, които споделят и интересната история около създаването на песента.

Снимка: Directo Agency

Всъщност „Ако си сън“ е моя подарък за рождения ден на Светльо", споделя Цвети. "Не е тайна, че освен вечната ми творческа половинка, той е един от най-близките ми хора, за това исках от мен да получи нещо различно от традиционните подаръци. А какво може да зарадва най-много един талантлив изпълнител освен нова песен?! Написах я буквално на един дъх, оставяйки сама: само аз и моето пиано. Музика и текст се сляха. Изключителният Иван Йорданов-Чери внесе своя финален почерк в аранжимента, а любимата ни Славина от „Тринити“ се включи с фантастичните си вокали".

След аудио финала на „Ако си сън“, EXPOSE преминават към реализирането на завладяващото видео. Участието на едни от най-обичаните популярни личности в България пресъздава важността на истинските взаимоотношения и значението на комуникацията очи в очи. Темата за реалните връзки и личните контакти, които не могат да бъдат заменени от виртуалността, е централна както в кадрите от клипа, така и в думите от текста. Снимките се реализират в хотела на Джино Бианкалана, който не крие, че е възхитен от идеята и проекта.

Трогнат, вдъхновен и много благодарен съм за тази песен", споделя и Светльо, като добавя, че всъщност „Ако си сън“ намира своето място в културния живот, още преди официалната си премиера. Песента е част от саундтрака на филма „Случаят Пикасо“ и е в репертоара на атрактивния сценичен формат “Образцово кабаре“.

"Ако си сън" е първият сингъл от предстоящия албум на дует EXPOSE, който ще включва интересни колаборации с други изпълнители, включително и екзотичен международен проект. Очаква се албумът да излезе до края на годината, придружен от пищна промоция, напълно в стила на EXPOSE.

Ключови думи: