На живо

7

Dua Lipa загатва нов сингъл в мистериозен Instagram пост

Певицата качи откъс от нова музика в социалната мрежа, в който пее “Tell Me All The Ways You’ll Need Me”

Публикувано на 01 Ноември 2023
Dua Lipa загатва нов сингъл в мистериозен Instagram пост
Снимка: Getty Images

Dua Lipa анонсира нов сингъл.

След като изтри всички свои досегашни публикации в Instagram, в понеделник (31 октомври), 28-годишната поп изпълнителка сподели загадъчно тийзър видео, пълно с потециални улики, сочещи към дългоочакван нов музикален клип.

То показва звездата с яркочервена коса и държаща в устата си златно колие с висулка във формата на ключ. Видеото завършва с поредица от на пръв поглед случайни числа - 4, 8, 9, 9, 14, 15 и 21.

Феновете на певицата вече усилено се опитват да разшифроват мистериозното послание, заключвайки, че всяка от цифрите съответства на буква от азбуката и, подредени по определен начин, те изписват думата „Houdini“.

Уликите, свързващи световноизвестния илюзионист с новата песен на Dua Lipa, са многобройни. Датата на публикуване на клипа съвпада с годишнината от смъртта на Harry Houdini, починал на Хелоуин през 1926 г. Освен това, ключът в устата на поп изпълнителката би могъл да бъде препратка към един от начините на Худини да се измъкне от капаните по време на своите представления, когато неговата жена е предавала ключа за белезниците му чрез целувка. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Тийзърът пристига три години след последния албум на Dua – Future Nostalgia, от който е и хит-сингълът “Levitating”. След това певицата остана все така заета, участвайки в музикални проекти, най-известните от които парчетата “Cold Heart” с Elton John и “Sweetest Pie” с Megan Thee Stallion, както и във филма “Barbie” и неговия саундтрак. Въпреки това, феновете вече тръпнат в очакване на нов албум.

На въпроса какво могат да очакват те от следващия проект на Dua Lipa, миналата година звездата отговори: „Този албум е различен – все още е поп, но се различава по звук и има по-лирическа тема. Ако ви кажа заглавието му, всичко би придобило смисъл – но мисля, че просто ще трябва да изчакаме.“

Ключови думи: