10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта - в киносалоните от 6 май

Продължението на приетия радушно от критиката и феновете хит на Марвел от 2016 г. Доктор Стрейндж завладява зрителите от петък

Публикувано на 05 Май 2022
Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта - в киносалоните от 6 май
Снимка: Форум Филм България

След като наруши целостта на пространство-времето, като отвори вратите към Мултивселената в мегаблокбастъра Спайдър-мен: Няма път към дома, доктор Стивън Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) се изправя пред тежките последици от своите действия в предстоящия Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта – продължение на приетия радушно от критиката и феновете хит на Марвел от 2016 г. Доктор Стрейндж.

Снимка: Форум Филм България

Неспособен сам да се справи със задачата да овладее излезлия от равновесие всемир, Стрейндж се обръща за помощ към живеещата в изгнание и бореща се със своите собствени вътрешни демони, бивша Отмъстителка Уанда Максимоф (Елизабет Олсън) – Алената вещица. Двамата се сблъскват с редица препятствия и противници, сред които някогашният ментор и майстор на мистичните изкуства Карл Мордо (Чуетел Еджиофор), безсмъртното древно създание Шума-Горат и с може би най-голямата заплаха за вселената до момента – покварената версия на самия Доктор Стрейндж.

Присъединяваме се към Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта от 6 май само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Ключови думи: