На живо

7

Днес врати отваря Автомобилен салон Варна

Страхотни награди очакват посетителите в зали Младост в рамките на четирите дни от 10:30 до 18:30 часа

Публикувано на 28 Септември 2023
6 снимки

Най-голямото събитие на автомобилната сцена във Варна и региона отваря врати на 28 септември в Двореца на културата и спорта и ще продължи до 1 октомври. Страхотни награди очакват посетителите в зали Младост в рамките на четирите дни от 10:30 до 18:30 часа.

По време на изложението над 20 марки ще представят своите бестселъри, а посетителите ще имат възможност да тестват избрани модели и да се участват за голямата награда на Top Rent A Car - чисто нов автомобил за ползване в рамките на една година с включени застраховки, винетка и гориво на стойност 1000 лв от Shell България. Тези, които са попълнили анкетните си карти, ще се борят и за комплект гуми Goodyear, осигурени от най-големия вносител на автомобилни гуми у нас ДИАНА.

Audi акостира в Морската ни столица с цели три електрически модела - Q4 e-tron, Q8 e-tron и e-tron GT. Ford също акцентира върху електрическата мобилност с Mustang Mach-E, първия изцяло електрически SUV на Синия овал. Редом до него ще дефилират Explorer, Raptor и Transit E.

На щанда на МОТО-ПФОЕ ще видите още Land Rover Range Rover Sport, Jaguar I-PACE, Volvo C40 и XC90. 

SsangYong влиза в Автомобилен салон Варна с цели четири национални премиери. Изцяло новото попълнение в гамата - средноразмерният SUV Torres, ще дебютира пред българска публика успоредно с обновените Tivoli, Rexton и Musso Grand.

 

Citroen, Peugeot, Mazda, Subaru, Hyundai, Suzuki, BMW, Opel, Maserati, Dongfeng, Ferrari, Ratola и Haval също ще използват Palace Auto Varna E-mobility, за да представят ключовите си модели пред българската публика. Производителят на електрически мотоциклети Sur-Ron и специализираните компании GigaCharger, e-Motion Life, Green E-motion и POWER SERVICE застават редом до големите автомобилни брандове, за да представят своята визия за електрическа мобилност. Palace Auto Varna E-mobility се провежда с подкрепата на Shell, Top Rent A Car, УниКредит Лизинг, Дженерали застраховане, гуми Диана и хотел-казино "Черно море".

Билети могат да бъдат закупени онлай на: eventim.bgbilet.bg, grabo.bg, както и директно на касите на Двореца на културата и спорта Варна. 

Автосалон Варна E-mobility - бъдещето започва от днес!

Ключови думи: